2777
2789
عنوان

خانما ی چیز خنده دار.....

140 بازدید | 9 پست

ببینین من شدیدا فوتبالی هسم ب طوری ک وحشتناک دعوام میشه یا اتاقم پره عکس و تختم قاب گوشیم همه چیم شده تیم مورده علاقم اصن شدیدا حساس شدم نامزدم خیلی بدش میاد چون غیرتی هم هسش ی بار سره بازی بود بعد خونه فامیل بودیم بعد تیمم ی گل زد من چنان جیغ زدم ک کلی تو راه خونه سرم داد زد بعدش من خیلی از بازیکنامونو دوس دارم ینی هی قربونشون میرم و از اینا بعد داشت نشون میدان من هی میگفتم فدات شم پیشمرگت شم جلو همه فامیل چنان دعوام کرد ک آب شدم خوب چیکار کنم علاقه م هس و ب هیچ عنوان نمیتونم دس بکشم بنظرتون چیکار‌ کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😅😅😅واسه منم پیش اومد..ولی خب کم کم علاقم ب فوتبال و بازیکنا از بین رفت😅😅😅

ی بار گفتم فرهاد مجیدی عشقمه😶😶😶حواسم نبود😅😅چن روز باهام حرف نزد  دعوام کرد شدیدا و اینگونه شد ک فوتبال گریز شدم

جالب اینجاست ک اوشون پرسپولیسین و بعد اون ماجرا هی قربون صدقه تیمشون میشه منم کلا بی خیال شدم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆
😅😅😅واسه منم پیش اومد..ولی خب کم کم علاقم ب فوتبال و بازیکنا از بین رفت😅😅😅 ی بار گفتم فرهاد مج ...

افریننن منم دقیقا مث تو ام ولی اون استقلال هس بازم ولی خوب حسادت میکنه

افریننن منم دقیقا مث تو ام ولی اون استقلال هس بازم ولی خوب حسادت میکنه

کم کم سعی کن کمش کنی و یا حداقل موقع نگا کردن دیگه قربون صدقه نرو مراقب باش تکرار نکنی..من همون ی بار بود دیگه حواسمو جم کردم

هیچ وقت گول ظاهر دیگران رو نخورید..ی نفر گول ظاهر منو خورد من الان دیگه گول ظاهر ندارم 😆😆

واااااااای چقدر ضایع 

جلوی فامیل قربون صدقه مرد بازیکن بری😱

حق داره شوهرت 

اگه خانواده شوهر من و شوهر من باشن تا اخر عمر باهام سر سنگین میشن 

خیلی چیپ و داغونه 

به نظر من کلا بکش از فوتبال بیرون ، حالا مگه مجبوری؟

والا اعتبار و آبرو و عزت نفس آدم خیلی خیلی مهمه