2777
2789
عنوان

جوش

95 بازدید | 13 پست

دوستان صورتم زیاد جوش میزنه قبلا دکتر رفته بودم بخاطر کرونا ترسیدم ادامش بدم  شرو کرده به جوش زدن اعصابم خورده ک جوش دارم اونم جوشای سفت  و جای جوش هرکی میدونه یه راهنمایی کنه چیکار کنم  خیلی کارا کردم  

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر روز یخ میزنم ....جوشام خیلی کمتر شدن...یخ برای جوش خوبه... با یخ هر روز ماساژ میدم هر موقع اح ...

عه واقعااا مرسی 👌

آره برای جوشای سفت به نظرم خالیش کنی بعد یخ بزاری می‌خوابه ولی جای جوش و لکه فقط سینره من خودم استفا ...

وای مرسی  منم بگیرم چه قیمتی هس

الان و نمیدونم فک کنم 17 تومن یا 20 اینا شده الان از داروخونه بگیرین

بعدش ژل رو قسمت جوش بزنم جای دیگه  زده شه مشکل داره 

راستی چون جوشاتون سفت و محکمه اصلا سعی نکنین که خالیشون کنین چون به محض اینکه خالی شد روز بعد یک جای ...

دلیلش فک میکنم از داخله ک اینجوری زیر پوستی و سفته ازمایش هم گرفتم خدا بگم کرونا چیکار کنه ک ترسیدم نرفتم

دلیلش فک میکنم از داخله ک اینجوری زیر پوستی و سفته ازمایش هم گرفتم خدا بگم کرونا چیکار کنه ک ترسیدم ...

اگه روی چونه تونن بیشتر میزنه دلیلش هورموناتون بهم ریخته اس ، موارد بهداشتی رو رعایت کنید و دنبالش باشید ، زدن جوشم خودش یک نوع بیماری هست و باید درمان بشه

خدایا چی میخواستیم و چی شد!