2777
2789

سلام دوستان دیشب از ساعت ۹شب تا الان ک دیدم در فریزرم باز مونده سکته ناقص زدم بعدش بالاش خوب کارمیکنه اما از پایین ی صدایی باد مانندی میومد ازینورم بغلش داغ کرده از برق کشیدم چیکارکنم؟!اتفاقی افتاده براش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی شده باشه حقته ادم‌چقدحواس پرت اخه

وا 😒

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

اول تمام‌محتویات داخل فریزر خالی کن کشو ها دربیار بعد یخچال از برق بکش و در فریزر باز بزار ،تا چهار پنج‌ساعت بمونه درست میشه برای منم این شکلی شده بود

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  
اول تمام‌محتویات داخل فریزر خالی کن کشو ها دربیار بعد یخچال از برق بکش و در فریزر باز بزار ،تا چهار ...

ینی از پریز بکشم بعدش درش باز بزارم چهار پنج ساعت درست میشه؟

ب جهنم بابا پول یخچال کجاوسایلاش کجا بالام ک یکی دوساعت تا اومدن تعمیرکاراونطوری باشه مشکلی پیش نمیا ...

الان یخ وسایلات باز شده ؟؟؟؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
چه حرفیه. بعضی وقتا آدم فکر می‌کنه در بسته شده ولی نشده

ن بابا عجله داشتم منم رو یخچال حساسم امکان نداشت باز بزارم در مام اروم میزدی بسته میشد نمیدونم چیشده باز مونده کاش پایینشم عین بالاس صداش هشدار داشت 

داشتم میرفتم بیرون سریع ی چی برداشتم