2821
2789

۹ روز دیگه کنکوره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیدی چه شکلی کنکوری هارو روانی کردن دلم براشون میسوزه دیشب اخبار ساعت 10 اعلام شد 31 مرداده کنکور

هیعی

تقصیر خودشونه که خودشونو درگیر حواشی بی اساس میکنن نمیدونن این پیجا و کانالای کمپینی دلشون به حال کسی نسوخته فقط دنبال فالوور و شهرت و پول هستن

نکته جالب اینه ساعت 9 اعلام کردن یه ماه تعویقه همین نمکی یه عالمه درباره سلامت حرف زد

ساعت 10 اعلام کردن کنکور 31 مرداده

واقعا خجالت نمیکشن با روح و روان یه میلیون آدم بازی میکنن؟

البته من خودم کنکوری نیستم ولی کارشون خیلی زشته

هیعی تقصیر خودشونه که خودشونو درگیر حواشی بی اساس میکنن نمیدونن این پیجا و کانالای کمپینی دلشون به ...

نه بابا این دفعه واقعا اخبار اعلام کرد نمکی خودش گفت

مشکل از مملکت بی برنامه مونه

نه بابا این دفعه واقعا اخبار اعلام کرد نمکی خودش گفت مشکل از مملکت بی برنامه مونه

اخه منطقی فکرشو بکن

یه ماه دیگه وضع بدتره چون بعد از محرم پیک شدید میزنه

پاییز هم همینطور چون هوا سرده مجبورن در و پنجره های حوزه ها ببندن

اسی ببخشید 

ما یه تاپیک زدیم استارترشم مشاورع که هرشب بهم گزارش بدیم و بهم انگیزه بدیم، مشکلاتمون رو حل کنیم و مشاور هم بهمون شبا چندتا تست بده باهم تحلیل کنیم اگه خاستید بیاید

https://ninisite.co/discussion/topic/4856308/کنکوریایه-عزیزم?page=2

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
اخه منطقی فکرشو بکن یه ماه دیگه وضع بدتره چون بعد از محرم پیک شدید میزنه پاییز هم همینطور چون هوا ...

میدونم 

چرا چیزی که قطعی نیست توی اخبار اعلام میکنن

نمیتونن یه تصمیم بگیرن من که کنکور ندارم واقعا از بی شعوری و بی برنامگیشون عصبی شدم