2777
2789
عنوان

کسی با مامای خصوصی زایمان کرده؟

140 بازدید | 23 پست
سلا م دوستان من زمان زیادی به زایمانم نموند و میخوام با مامای خصوصی زایمان کنم،کسی با مامای خصوصی زایمان کرده؟ راضی بودین؟ هرچی سرچ میکنم هیچی گیرم نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با ماما خصوصی زایمان کردم خیلی هم راضی بودم ولی از شانسم یه زائو دیگه هم که مامای من اونم گرفته بود باهم دردمون شروع شده بود رلی در کل خوب بود اگه طبیعی میخوای بگیری بهتره
ببحشید مامای خصوصی هزینه اش چقده؟فقط تو بیمارستانای خصوصی میان؟
وقتی اولین بار با چشمای کوچولوت نگاهم کردی تو عمق نگاهت نهایت عشقو دیدم یه دنیااااااااااااا دوست دارم پسرم
مهرو جان تهران بودی؟اسم مامای خصوصیت و میگی؟ آوا جان آخه متخصص زنان از اول نمیاد پیشم میخوام از اوش مامای خصوصی بگیرم بعد موقع تولد بچه و بخیه دکتر زحمتشو میکشه