2777
2789
عنوان

مشاور موسسه حرف آخر بشم یا نه؟

2908 بازدید | 15 پست

بچه‌ها دوستم برام یه دونه آگهی کار فرستاده. مشاور موسسه‌ی حرف آخر. شرایطش رو دارم اما من شناخت ندارم از اونجا. کار خوبیه یا بده؟ لطف میکنید راهنماییم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه چه عجیب. من فکر کردم چون تو تلویزیون هم حضور دارن کارشون قانونیه

اکثر دی وی دی های موسسات رو گرفتم قدیم 

خوبن بعضی درس ها عالی بعضی خوب بعضی پایین تر در کل کسی درس خون باشه کمک میکنه خیلی 

کسی نباشه نه به دردش نمیخوره 

ولا نمیدونم حقوق و ایناش چطوره. ما شعبه‌ی شهرمون درخواست داده

فکر کردم از راه دور میشه مشاوره داد پس یکی از شرایطش شهر هست در واقع فکر کردم کشوری درخواست داده ،خوبه برو به نظرم اگر علاقه داری 

کرم حلزون

شتر

شترمرغ

خیلیاشون گندشون درومد و کلاه برداربودن

زعفرون مارکشویادم رف

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
اکثر دی وی دی های موسسات رو گرفتم قدیم  خوبن بعضی درس ها عالی بعضی خوب بعضی پایین تر در کل کسی ...

در مورد مشاوره‌هاش اطلاع ندارید؟ منظورم اینه مثل مشاورای کانون باید بچسبی به شاگرد بیچاره و زورش کنی از محصولات ما بخر؟

نه هرکی که تو تلویزیونه لزوما خوب نیست که.من دیدم ۳۰ میلیون پول از دوستم گرفتن ودیگه بهش ندادن و مشاوره هم ندادن بهش بااینکه پولشو پرداخت کرده بود.ازشون شکایت کرد پولشو پس ندادن

زندگیم گره خورده.خیلی التماس دعا دارم.نازنین زهرا هستم.
در مورد مشاوره‌هاش اطلاع ندارید؟ منظورم اینه مثل مشاورای کانون باید بچسبی به شاگرد بیچاره و زورش کنی ...

نه ،ولی خودم اولین بار از تلویزیون دیدم  پیام ارسال  کردم برا دریافت بسته رایگان بهم زنگ زد یه پشتیبان که همون مشاور در واقع خیلی مودب بود و اصرار نکرد برا محصولات دیگه و با یکی دوتا دیگه هم از پشتیبان ها صحبت کردم همینطور  در کل از برخورد پشتیبان ها و محصولات به نسبت  راضی بودم پشتیبان ها ۱۰۰ درصد 

وا😐 حروم‌خورن پس. نمیرم دیگه😅

😥😥نمیدونم حروم خورن یا نه..این چیزیه که رخ داد برای دوستم.باز نمیدونم هرجور صلاح میدونید.راستی مدرک تحصیلیتون چیه

زندگیم گره خورده.خیلی التماس دعا دارم.نازنین زهرا هستم.