2777
2789

برق و موبایلتون چقدر میاد شماهاااا

من برق بالای ۳۰۰ میاد تا ۴۰۰ هزار ،،،،، موبایلمم ۱۵۰-۲۰۰ زیاد هم حرف نمیزنم هاااا 

ولی برقمون خیلی زیاد نیست به نظرتون ؟

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کولر گازی دارین ؟

نه ابی دارم

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

شاید کنتور خراب

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
کدوم شهری  کولر گازی داری  روشنه دایم؟

تهرانم 

گازی نداریم برق هم برقکار آوردیم کنترل کرد برق دزدی و اینا نداریم

اگ مولر گازي كمم مياد 

غلاغ 😍😍😍😍😍😍😍دلم براتون تنگ شده بود 

یکی از بهترین های سایت😍😍😍😍فکر کردم رفتین 😍

چه خوب که دیدمتون خوشحال شدم 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

شماها چقدر پول برق میدید ؟ 

اداره برق هم رفتیم میگه مصرف میکنید 

دقیقا هر چی من دارم دوستمم داره مال اونا ۵۰-۶۰ میاد

خیلی زیاد اومده

همیشه همینه ، تا پارسال ۱۰۰-۱۵۰ بود الان یکساله بالای ۳۰۰

غلاغ 😍😍😍😍😍😍😍دلم براتون تنگ شده بود  یکی از بهترین های سایت😍😍😍😍فکر کردم رفتین 😍 چه ...

سلااام😍😍😍😍😍 مرسي عزيزم نه نرفته بودم كم ميومدم 

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
همیشه همینه ، تا پارسال ۱۰۰-۱۵۰ بود الان یکساله بالای ۳۰۰

تو اوج مصرف لباسشویی و اینا روشن نکنید

شاید بخاطر اون باشه

💛میشه یه صلوات مهمونم کنید برای حاجت دلم💛