2777
2789
عنوان

یه مشت بچه ریختن تو نی نی سایت

241 بازدید | 19 پست

والا هر تاپیک ک باز میکنم یا چرتو پرت یا طرف نوشته وتیییی یه پسر بهم خندید دوسم داره؟؟؟

وایییی یه حس ششم بیاد

واییییییی عکس اندامم ک میری توش میبینی هیچی نیس

وایییییی حوصلم سررف

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عكس اندام ك سايت خرابه

بقيشم اختياريه ميتوني نري 

زحمت بكشي برين تاپيكاي بارداري ك هيچكس توشون نميره متاسفانه

خودتم دنبال اين تاپيكاي ابكي هستي

٩٩/٩/١٠ ميبينمتون بروبچ ني ني سايتي    

عزیزم بهتره صبور باشیم

اینجا همه جور آدمی هست.ما مسئول عنوان تاپیک بقیه نیستیم فقط میتونیم اگه تاپیکو دوست نداشتیم خارج بشیم

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

چرا بچه ها رو میریزین تو نی نی سایتا

چرا قیمه ها رو می ریزین تو ماستا

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

موافقم، اما یه بخشی از حرفات مخالفم،چون بعضی وقتا آدم دنبال یه کورسوی امید میگرده، کسایی که تاپیک حس ششم میزنن دیگ دستشون ب جایی بند نیست میان از اینجور تاپیکا میزنن شاید یه حرف امیدوار کننده بشنون، الهی که هیچکس حسرت به دلِ رسیدن ب آرزوهاش نمونه