2777
2789
عنوان

رفتار یک عدد بیشعور تو کرونا

721 بازدید | 21 پست

دیروز یهویی خاهرشوهرم اومده باهام روبوسی کرد ازش بدم میاااااد تو این وضع اخه 

خودشم تو این بیماری همه جا میره همه جا حالا علاوه بر اون چندشم شد کلیم جوش زدم دلم پره پر😣

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

جا خالی میدادی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂احتمالا تستش مثبت شده می خواسته به تو منتقل کنه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

من چی بگم ک مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری بیشعور همه جا میرن از ختم و عروسی و مهمونی بگییییر تا بیمارستان و ...

بعدش میان مطب وقت دکتر میگیرن،مطب ک شلوغ باشه میان خونه ی ما تا نوبتشون بشه.

منم با سه تا بچه ی کوچیک ،همش استرس میگیرم و اعصابم ب هم میریزه.ی ماسک هم نمی زنن خاک بر سرا

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

چطوری جوش میزنید با یه بوس

مگه عن خوردن۰🙄😂

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود
من چی بگم ک مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری بیشعور همه جا میرن از ختم و عروسی و مهمونی بگییییر تا بیمار ...

سلام همکار😂😂😂😂

دوست دارم مامان بشم🥺❤میشه دعام کنی🌙خداجــونم شڪــرت تو بهتـــرین رفــــق منـے🌱🌿🌎با من بی ادبی حرف نزنید🤗منو تگ کنید تو تپیکای خوب و انرژی +  دیگه وارد تاپیڪ خیانت و مادر شوهری نمیشم...اگه دیدید هستم تذڪر بدین حتما😘 برای حاجات دلم یدونه صلوات میفرستید؟؟؟من تا پایان تیکر یه خانوم فعال 👮‍♀️پرانرژی💃 جذاب 👸و خوش اخلاق و آروم خواهم شد😘🤩باردارنیستم ولی آرزو  دارم یه مامان جذاب و آروم و با حوصله باشم🥰😇متاهل و متعهد عاشق♥️این دو جمله تو ذهنتون باشه همیشه✔1️⃣صلاح مملکت خویش خسروان دانند2️⃣کم گوی و گزیده گوی چون دُر.......تا جملات زیبای بعدی بدرود

خونواده شوهر من همه‌جا میرن مهمونی عروسی تولد ختم‌ تشییع جنازه و... ولی فقط بوس نمیکنن میگن کروناست

شفای عاجل 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
من چی بگم ک مادرشوهر و خواهر شوهر و جاری بیشعور همه جا میرن از ختم و عروسی و مهمونی بگییییر تا بیمار ...

چقدر بیشعورن دوبار جوابشون کنی دیگه نمیان چقدر ساده اید

حرف دلتو بزن واضح

خوش به حالشون چقدر بی خیالن دنیا به کامشونه ماهم خیلی داریم دور و برمون خیلیم خوش و خرمن 

نمیتونی بپیچونیشون؟

چطوریه خانواده شوهر هممون همه جا میرن

یعنی

همه خانواده شوهرا بیشعورن؟