2777
2789
عنوان

چطور واسه نمازشب خوندن بیدارشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 70 پست
آخه اصلا اهل خواب ظهرنیستم یه دختر کوچولو هم دارم نمیزاره که .... باید سعی کنم شبا زود بخوابم

من که اینجوری بیدار میمونم نماز خوندی حتما برا منم دعا کن فردای روزی که نماز می خونی آرامش عجیبی داری از هیچی ناراحت نمیشی

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان بخون  دیگه از نیمه شب شرعی گذشته فکرکنم  آیه ی آخر سوره ی کهف رو به نیت ساعتی ...

ممنون عزیزم دوستان دیگه هم گفتن آیه آخرسوره کهف رو

الان بخونم همون ثواب رو داره؟

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵
توکلت به خدا باشه هرکسی یجور امتحان میشه هیچکس بدون درد وغصه نیست عزیزم امیدوارباش وشاکر

هیچ وقت نا امید نشدم هیچوقت برعکس هرماه بیشتر ب رحمت خدا وائمه امیدوار میشم میدونم ناامیدم نمیکنن🤲🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
راهش اینه شب یه خرده زودتر بخواب موبایلتو بذار رو الارم! از ته دل هم از خدا بخواه بیدارت کنه

درست میگی دوست عزیزم باید خودمم همت کنم

چشم عزیزم حتما....انشاا.... که به مراد دلت برسی و هرچه زودتر طعم مادر شدن رو بچشی...

شبا ساعت چند میخوابی؟ اگه بعد از نیمه شب شرعیه میتونی بخونی بعد بخوابی، وقتش از نیمه شبه تا اذان صبح ،مثلا الان میتونی بخونی، التماس دعا🌹

من که اینجوری بیدار میمونم نماز خوندی حتما برا منم دعا کن فردای روزی که نماز می خونی آرامش عجیبی دار ...

چشم عزیزم حتما...درست میگی حال معنوی خیلی خیلی خوبی به آدم دست میده