2777
2789
عنوان

چطور واسه نمازشب خوندن بیدارشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 70 پست
واقعا جواب میده؟

خوب بعد ۱۲بخون بعد نیمه شرعی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها اگه احتمال بدم خوابم میبره و قبل خواب بخونم وبخوابم بازم قبوله؟

بله قبل اینکه بخوابی بخونش وقتی نصف شب بیدار نمیشی اگرم خوندی وبیدار شدی چ بهتر دو رکعت دیگه بخون ماروهم دعا کن 

خدایا چنان کن سر انجام کارتو خوشنود باشی و ما رستگار

عزیزم قبول باشه 🌺

اعمال بنی آدم به نیات هست ،همین نیت میکنی برای نمازشب ولی نتونستی بخونی بدون برای شماثبت شده ،خدا مهربانه😍

شما میتونی بعد نماز شب بخونی

ساعت ۹ شب بخون یاده 

اما ساعت پرفضیلتش نیم ساعت قبل اذان صبح 

حتی میتونی صبح قضاشو بخونی 

😍التماس دعا

اسمم مونا هست لطفا دعام کن

حسین جانم 🌺

عزیزم قبول باشه 🌺 اعمال بنی آدم به نیات هست ،همین نیت میکنی برای نمازشب ولی نتونستی بخونی بدون برا ...

سلام عزیزم بله حرفاتون درسته ان شاالله خدا قبول کنه ازم وثوابش رو از بین نبرم 😂

چون واجتر از نمازشب اخلاق خوش و انسان بودنه میخوام یکم بیشتر رواین مسائلم کارکنم با توکل به خودش ...ان شاالله به هممون کمک کنه تا پاک بریم پیشش

چشم حتما اسم شماروهم میگم اگه قابل باشم❤❤

🌹هرچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند🌹🏵حضرت علی (ع‌)🏵
سلام عزیزم بله حرفاتون درسته ان شاالله خدا قبول کنه ازم وثوابش رو از بین نبرم 😂 چون واجتر از نمازش ...

نماز شب خودش اخلاق خوش میاره ،بصیرت وسیرت هم میاره عزیزم 😀کلا همه خیری میاره

حسین جانم 🌺

نماز شب خودش اخلاق خوش میاره ،بصیرت وسیرت هم میاره عزیزم 😀کلا همه خیری میاره

چقققد پرفضیلته این نماز....اصلا حال وهواش با نمازای دیگه قابل قیاس نیست

چقد شما باآرامش حرف میزنی و امیدوارم میکنی😊

کلی حس خوب ازت میگیرم

آخه من آدمیم که هرچقد کارخوب بکنم باخودم میگم اینکه قبول نیست حالا مگه چیکارکردی

یا وقتی قولی میدم به خدا وزیرش میزنم دیگه حس میکنم بدترین آدم زمین شدم

همینکه گاهی خواب میمونم برای نمازصبح باخودم میگم حتما یه گناهی کردم یا خدا خواسته اون حال خوب رو دریغ کنه ازت تا درس عبرت شه برات کلا نمیدونم فازم چیه😁

چقققد پرفضیلته این نماز....اصلا حال وهواش با نمازای دیگه قابل قیاس نیست چقد شما باآرامش حرف میزنی و ...

باخدا باش وپادشاهی کنی 😀

مااشرف مخلوقاتیم هر عمل خیری انجام بدیم خدا ۷ هزار برابرشو ثواب میده ،حتی به ملائکه با ابتهاج وخوشحالی میگه ببینید ببینید بنده من را بخاطرم چوار کرد

پس اعمال نیکتو دست کم نگیر عزیزدلم 

حسین جانم 🌺

باخدا باش وپادشاهی کنی 😀 مااشرف مخلوقاتیم هر عمل خیری انجام بدیم خدا ۷ هزار برابرشو ثواب میده ،حتی ...

واقعا چه خدای مهربونی داریم....

ان شاالله نظر لطف و رحمت و بخششو ازمون دریغ نکنه هیچوقت وماهم بتونیم بنده های خوبی براش باشیم 

ممنونم ازت عزیزم❤💋⚘