2821
2789

من می خواستم وقت بگیرم ازش ولی گفت یه خانومه که دستیارشونو مثمی بینه و‌خود دکتر نمی بینه و‌این داستانا

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من می خواستم وقت بگیرم ازش ولی گفت یه خانومه که دستیارشونو مثمی بینه و‌خود دکتر نمی بینه و‌این داستا ...

دستیارش یه خانم دکتره که معاینه میکنه و سونوگرافی

خودش آخرش میاد باهات حرف میزنه شرح حال میگیره و دارو میده

خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد

دکتر اقصی و نصر عاااالین

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
اگ برای ای وی اف میخواهی عااااالیه پانکچر و انتقالش عالیه اما از لحاظ مراقبت بارداری و ...بعداز تشکی ...

من مشکل تنبلی تخمدان دارم همسرم کم تحرکی فقط تا زمانی ک باردار بشم پیش ایشون میخوام برم

من مشکل تنبلی تخمدان دارم همسرم کم تحرکی فقط تا زمانی ک باردار بشم پیش ایشون میخوام برم

پس ای وی اف میشی اگ شدید باشه ک برایراین کار خوبن اما اگ مشکل انعقادی و...داشته باشی براشون مهم نیست

پس ای وی اف میشی اگ شدید باشه ک برایراین کار خوبن اما اگ مشکل انعقادی و...داشته باشی براشون مهم نیست

چطور باید بفهمم ک مشکل انعقادی دارم؟ 

9ماه اقدامم

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز