2777
2789
عنوان

23 مرداد تولدمه 😍

120 بازدید | 16 پست

خوشحالی ینی تولدت نزدیک باشه😍😎

حالا دو دهه از زندگیم میگذره 🥰

یکسال پیرتر میشیم و ۲۰بهار زندگیمم میاد

تو اولین بهار زندگیم خدا بهترین مامان و بابای دنیا رو بهم داد😍👨‍👩‍👧

که کنارش یه داداش و خواهر که عین کوه پشتم بود و هستن بهم داد درسته خواهر و برادر تنیم نبودن ولی برام کم از خواهری و برادری کم نزاشتن منظورم بهترین دخترخاله و پسرخالمه که دنیامن😍👨‍👩‍👧‍

تو  ۱۷بهار زندگیم بهترین مرد روی زمین اومد توی زندگیم اومد و شد همه کسم😍💑❤💍

و بعدش خدا بهمون کوچولو های دوست داشتنی هدیه میده😍🥰

و حالا به بیستمین بهار زندگیم نزدیکم

تولدم مباااااااارک😍🥳🥰❤

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      

عزیزم تولدت مبارک امیدوارم ارزوهات خاطره شن

چه جالب ۲۳ روز تولدت یکی از  بهترین دوستام هم هست

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تولدت مبارک امیدوارم ارزوهات خاطره شن چه جالب ۲۳ روز تولدت یکی از  بهترین دوستام هم هست

و اسمشم فاطمه س😍

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
تولدت مبارک عزیزم😍✌🏻 ایشالا موفق و سلامت و سربلند باشی😊😚

مرسی عزیزم ❤😍

ممنونم عزیزجان❤🌹

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
عزیزم تولدت مبارک امیدوارم ارزوهات خاطره شن چه جالب ۲۳ روز تولدت یکی از  بهترین دوستام هم هست

مرسی عزیزجان چه جالب😍 تولدش مبارک🥳❤🌹

و اسمشم فاطمه س😍

پس همنام منه

شاید خودم باشم 😂😍

چند روز پیش هم تولد من بود

تولدت مبارک هم ماهی من  

ولی برام جالبه بیست سالته و این همه کار کردی,ازدواج و بچه و ...  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
مرسی عزیزجان چه جالب😍 تولدش مبارک🥳❤🌹

😍❤❤سپاس از شما مهر بانو

چند روز پیش هم تولد من بود تولدت مبارک هم ماهی من     ولی برام جالبه بیست سالته و این هم ...

ن هنوز کوچولو نداریم منتظریم😂😁

قرباااانت مردادیا پرچم بالاااا❤🌹😍

تولدت با تاخیر مبارک😍❤🌹

پس همنام منه شاید خودم باشم 😂😍

نه اون ۱۶ سالش میشه😊❤

😍❤❤سپاس از شما مهر بانو

قربووووونت❤🌹😍

نه اون ۱۶ سالش میشه😊❤

اها😂😍 ایشالا سلامت باشه و خندون

اها😂😍 ایشالا سلامت باشه و خندون

ممنون خواهری❤❤

ن هنوز کوچولو نداریم منتظریم😂😁 قرباااانت مردادیا پرچم بالاااا❤🌹😍

پرچم مرداد که همیشه بالاس  مردادیا عشقن عشق  

انشالله انتظارت هر چه زودتر واقعی میشه و نی نی خوشگلت رو تو بغل میگیری  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡