2777
2789

من داداشم کنکوریه اعصاب نمونده براش. دیشب گفتن تعویق باز الان گفتن همان تاریخ قبل برگزار میشه که چرا نمیتونن ی تصمیم قطعی بگیرن آخه 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

حالا شده همون قضیه بورس و دارا دوم. کل بازار رو ریختن بهم. از این طرف هم با کنکور دارن اینکار رو میکنن یعنی چی اخه. با روحیه اشون بازی میکنن چرا 

خدایا تو معجزه زندگےمنے، همیشه دلم به مهربانے دست هایت گواهے مےدهد.من ...همین بودن های همیشگے ات رامےخواهم، همین چشم هاےبیدارت، گوش هاےشنوایت، بخشندگےبے پایانت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون عقل ندارن از اول وقتی هنوز راجب به تعویق مطمئن نبودن نباید با قاطعیت اعلام میکردن

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
سال بعدم میشه نظام قدیم کنکور داد؟؟

هنوز معلوم نیست

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

خیلی بد شد. نمیشه ک هی شل کن سفت کن در بیارن. دیشب بگن تعویق امشب بگن برگزار میشه. بخدا روحیه و برنامه ریزی و همه چی رو ریختن بهم. 

وای آره. خواهر منم کنکوریه الان که فهمید حالش بد شد. میترسم یه بلایی سرش بیاد. بچه فشارش افتاد... ا ...

واقعا خنده داره. انگار مهد کودک بخدا