2777
2789
عنوان

آیا من بیشوعورم؟😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ بدا بهت  رب ميدع برو كمك

به به س شبه میای سایت بخاطر همون سوژه هس؟😂😂

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

من جاش بودم رب نمیدادم😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشعوری نیست خوب شاید دوست نداری کمک کنی ولی وقتی انقدر مهربونه ک هم بهت گوجه میده هم رب پس بهتره توام رفتارت قدرشناسانه تر باشه عزیزم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

به نظر من کمکش کن رب پختن اون قسمت اب گرفتنش سخته بقیه اش رو که اجاق انجام میده  یکم کمکش بده اگه شوهرت خونه اس یا بچه های دیگه هم داره همه با هم بسیج بشید خوش می گذره

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
اره بابا  به ٥هم پيام دادم رسيدگي  كنه

گف به ۳ بگو که🤔🤔🤔

۳ اخرشم چیزی نگف نه؟

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
بخدا نمیخاااام بدهههههه

😂😂😂🤙🏻

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh