2777
2789
عنوان

میشع کمکم کنید😞

98 بازدید | 15 پست

خانوما من یه دختر ۱۵سالمه ام 

عاشق یکی شدم شهرامون دوره ازهم و بعد نه ماه ک باهم دوست بودیم میگه برو ب خانوادت بگو توام اون خودش کاملا خانوادش میدونن

من پدرو مادرم خیلی خیلی حساسن

میدونم از طرفی هم بگم میگن بگو بیاد خاستگاریت میخادت 

ولی ن من میتونم توی سن ازدواج کنم ن اون 

و نمیتونم خودمم ب خانوادم بگم

میترسم جدامون کنن 

خانوادم مریض هم هستن

بگم یه چیزیشون بشه خدایی نکرده...

ب نظرتون چیکار کنم؟؟

بگم اون زنگ بزنه بگه؟؟خودم بگم؟؟

🦋🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خودشون بگن ی ذره غرورم خوب چیزیه

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

چ جوری شروع کنم؟؟

اول بگو ببینم خانوادت مشکل ندارن تو این سن دوست پسر داری ؟!  اگه ندارن که خیلی راحت بگو 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️ 

خب چرا ميخواي بگي ؟!

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
دارن ب شدت

خب پس به نظرم کات کن ... به پسره بگو سه سال صبر کن ۱۸ سالم بشه 

می‌تونم راجع به آریتمی قلبی و پرولاپس، نارسایی دریچه‌های قلب و ایسکمی طبق تجاربی که در طول بیماری داشتم، کمکتون کنم❤️