2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم با کوسن های کرم سرمه ای 

یا طوسی 

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

آبی و طوسی

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

کرم 

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه 
این فرش منه ، میخوام مبلامو کرم روشن بگیرم

اسی 🤤تا مبل نخریدی ببر عوض کن 

.گفتم هی نپرسین امضام بخونی .من خاهر گوگوشم😁😁اون رفت من اومدم ینی اون رفت با یه کاربری دیگه بیاد 😂الان آوارس واس یه خط🙄خاهرای کوچیک لطفن انقد رو مخ خاهر بزرگا راه نرین .حرفشون گوش کنین وگرنه میزنه شل پلتون میکنه😄😄😈الانم اونو زدم کنار خودم آمدم😁آخه خط مال شوهر منه