2777
2789
عنوان

یه تاپیک الان خوندم رفتم توفکر اینکه

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایخدا باحال بود

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا
شماشایدتاپیک برادیده شدن بزنی ولی برامن دغدغه ست که زنهای جامعه ام یکم به خودشون بیان و خودشونو ازا ...

الان کسی پسر بخواد حقارته؟؟؟

نه من اندازه کافی به چشم میام 

به تاپیک احتیاج ندارم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
درسته اما به رحم زن هم بستگی داره که بتونه پسر رو جذب کنه شنیدم رحم گرم پسر میشه

خب اگه مرد کلا اسپرم پسر نداشته باشه چی!؟ حالا شما هی رحم گرم کن ! فایده نداره که

وقتی تحرک و تعداد اسپرم پایین باشه زن هرکاری ام کنه جنسیتو مرده مشخص میکنه

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
پدرشوهرم وقتی فهمید بچمون دختره گفت فلانی (جاریم) حتما واسمون پسر میاره شوهرمم گفت چه عالی امپراتور ...

😂😂اره بخدا

انگار نسل کیو میخوان ادامه بدن

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️
الان کسی پسر بخواد حقارته؟؟؟ نه من اندازه کافی به چشم میام  به تاپیک احتیاج ندارم

کلانمیخوای بفهمی

حرف چیزدیگست

این حرفای زشتیه که خیلی ازخانمااینجا تاپیک میکنن وهرروز از خانواده شوهرواطرافیانشون میشنون...گفتم به خودشون همیییین حرفاروبرگردونن

کسی اینجانگفته خانواده شوهرم بخاطرپسر تحقیرم میکنن...وگرنه مثالشوبرعکس میزدم

قطعاکسی مثل من که دغدغه م اینه  دختروپسربراش فرقی نداره

خوشت نیومد اجباری نیس

زبونشونو مار بزنه این ادما انقددددددد بدمممم میاد

تصمیم گرفتم یبار دیگه حرفی زدن جوابشون. رو بدم 

برادر شوهرم از کانادا میگه زنگ زده ما نمیخایم از دختر دست بکشیم

برا سلامتی نی نیم صلوات میفرستی 😍❤️