2777
2789

من خودم میگفتند شوهر تو رو نمیشه تصور کرد همونجا مردم از خنده می خواستم عزیزم درست بخون شوهر منو می خوای چی کار زده به سرت 🤣🤣🐥🐥،مثل دخترهای خنگ و کودنی که این مدت دیدم این عشق شوهر مطمئنی انصافا خودت نیستی با اون 600من آرایشت  ،کار کنید برو گمشو بینیم بابا می خوایم عشق حال کنیم تو دیگه چه ننه قمری هستی دختره با پسره حرف زد خب الان چی کار کنیم دوتا تاجر با هم حرف زدن بای بای

یک خاطره برات بگم از خنده روده پر میشی ببین منو و خانواده  ام بی عیب نقص نیستیم  خب ، ولی یه مدت یع جایی بودم بهش میگفتن دروغ محض میگفتن تو که رل نداری ، آرایش نکردی،باربی و دیزنی داری عشق شوهری ، آمریکایی هم نیستی ،تازه با اینکه همه فکر ذکرت درس ث دانشگاهه فضولی ولی ما که رل داریم 600 من مالوندی به اون صورتمون،  لباس های حلقه ای دکلته پوشیدیم بدترش اصلا نمیدونیم باربی و دیزنی چیه 2 ساعت کار میکنیم جون از دمارمون  درمیاد مریم مقدس، آمریکایی پر تلاشیم ، تازه یه پسره که داره اینهمه سرویس دهی میکنه و تو تا حرف میزنی میزنه تو دهنت میگه خفه شو زگیل قارچ جوراب حتی یه بار هم بهت زنگ نمیزنه همیشه با ما با احترام حرف میزنه  تازه پول داد به این اون از هر طرف نگاه کنی اعتقادات مسخره کنن شوهر تویی که شناسنامه ات سفید، تحصیلکرده  واسه ما هیچی نیست یعنی جهالت رذالت پستی تا کجا میره مثلا نسل مدرنیم  ولس باز زنان ترزه خاله زنک دهاتی شایعه ساز فضول کودن با شوهران لش لوش حیوون تر از خودشون میان عر میزنن دری وری میگن زنانی بی هویت کوته فکر.  بدون اندکی کار به پست فطرت وحشی متجاوز من بی چاره با اون همه خستگی میکنه کلفت یه مشت تیکه گوشت ج.نده رذل موذی خاله زنک ابله جیغ جیغو لوس ننر هرزه پست اسمشم تو شناسنامه ام نیست شوهر منه منیکه سرم تو کار خودمه فضولم ولی مابقی که اعتقاداتم مسخره میکنن نه سرشون تو کار خودشون هرجا میرم بهم میگن گوشی اصلا مهم نیست خسته ام ، اصلا مهم نیست ج.نده موذی پولم خورده همیشه حق با مابقی آخه ج.نده تای موذی کودن رذل پست فطرت شایعه ساز گوز شوهر منه چرا کلفت شما تنه لش عقده ای لوس ننر موذی کثافت عقب افتاده جاهل کم شعور های حیوون بی خاصیت تنه لش بی مصرف 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.