2777
2789
عنوان

من چیکار کنم از دست این بچه

666 بازدید | 23 پست

انقد صبح سر دستشویی رفتن جیغ کشیده و منو زده که یه دفعه رگهای قلبم به طرز وحشتناکی گرفت فک کنم داشتم سکته میکردم خدایااااا کی این بچه بزرگ میشه مردم دیگه

عشقم همه کسم دخترم😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم الکی بهشت زیر پای مادر نمیره . باید صبوری و مهربانی و توجه تون را ده برابر کنید . شما ایسون را به دنیا اوردیدو در قبالش مسیولید. ببینید از چه چیزی ناراحت هست علتش را کشف کنید .چرا جیغمیزنه چرا بی حوصله هست شاید کم خونی تیرویید یا انگل داره . بچه تون میخواد خیلی خیلی بیشتر بش توجه کنید و باهاش وقت بگذرونید حتما از مشاوره تلفنی کمک بگیرید و در نت مقالات مربوط به توالت رفتن را بخوانید 

خخخخ درمقابل بچه بایدارامش داشته باشی موقعی ک گریه میکنه خودتو بزن ب بیخیالی اصلا اعصابت دبگه بهم نم ...

اخه هر سری میخواد بره دستشویی همین داستانه خسته شدم بخدا

عشقم همه کسم دخترم😍😍

عزیزم بچه همینه دختر من داره۳سالو تموم‌میکنه اما همچنان واسه دسشوییش مقاومت میکنه بیشتر اوقات جیششو رو فرش میکنه اینقد اعصابم خورد میشه در حد سکته همیشه بهش توضیح میدم اما هیچ فایده ای نداره

عزیزم الکی بهشت زیر پای مادر نمیره . باید صبوری و مهربانی و توجه تون را ده برابر کنید . شما ایسون را ...

کلا سر دستشویی رفتن اینجوره والا در کل روز خوبه.هر وقت میخواد بره دستشویی عزا میگیرم

عشقم همه کسم دخترم😍😍
عزیزم بچه همینه دختر من داره۳سالو تموم‌میکنه اما همچنان واسه دسشوییش مقاومت میکنه بیشتر اوقات جیششو ...

عزيزم وقت كردي اين تاپيك رو بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4722302/مامالي-و-تجربه-ي-از-پوشك-گرفتن-تدريجي-و-موفقيت-اميز