2777
2789
عنوان

#انتخاب_رشته

136 بازدید | 13 پست

با عرض سلام و خسته نباشید 🌹

من متوجه شدم دوست رشته گرافیک در هنرستان.‌... انتخاب کرده ولی هنرستانی که ایشون انتخاب کردن جو مناسبی ندارع تا حدودی شنیدم و مطمئن نیستم .

و اینکه دانش آموز های ناسالم و مناسبی نیستن.

دوستم دختر پاک و معصومه می گع  خوب که باشی محیط مدرسه روت تاثیر ندارع ولی به هر حال ممکنه به بیراهه برع و حتی تصورشم برام سخته.  ایشون می خواد معلم فرهنگ و هنر بشه. من بهش گفتم هر رشته بری می تونی کنکور هنر بدی شاید بعدا نظرت عوض شد و نتوسنتی معلم هنر بشی اون موقع راه چاره ای نداری ولی اگر بری انسانی کنکور هنر می دع اگه نخواست می تونه معلم دینی یا.‌‌.. بشه و گزینه های بهتری پیش رو داری و اینکه مدرسه های بهتری هم در رشته انسانی هست.می گم اگه می خواستی بری طراح مدی و چیزی بشی باز یه حرفی ولی معلم هنر شدن دیگع نمی خواد بری اون هنرستان و زندگی تو تباه کنی

من چند بار باهاش صحبت کردم ولی زیاد جدی نمی گیره الان من اطلاع نداشتم که رفته هنر می مفتول زیاد جدی نگرفتم 

می خوام به جور قانعش کنم که ازم ناراحت نشه.

من الان واقعا نگران شم و معضل من بیشتر جو اون مدرسه اس‌.

ممنون میشم راهنمایی کنید با دوستم چه برخوردی کنم🌹🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگه خوب باشی جو تاثیری نداره تازه بهترم هست چشمت باز میشه به مشکلات جامعه

من کل سال راهنماییم و اول دبیرستانم مدرسه ای رفتم که با داد و بی داد و گریه مامان بابام گذاشتن برم یعنی اون زمان وحشتناک بود

اما بالا پایین از همون موقع میگم هم بهترین دوران زندگیم بود هم هرچی کهههه بلدم واسه زندگی از اونجا دارم 

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن

اولا شاید بنده خدا انسانیو نیورده نمیخواد بگه 😁 گیر نده بهش دیگه 

دوما خودش عقل و شعور داره بقیش به شما مربوط نمیشه اصلا و اسمش میشه دخالت و فضولی

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤

به نظر من اصلا دخالت نکنید ، چون خودش اختیار انتخاب داره ، والدینشم نیستید ، اگه تو این راه موفق بشه اما شما مانعش شده باشی چی؟ بعد ها وجدانت اذیتت میکنه، اصلا شاید خوش بهت بگه که تو باعث شکستش شدی ، در ضمن این که شما خودت تجربه ی کافی نداری 

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋

سلام گلی..شما دوش داری و نگرانشی ..قبول ..ولی بهتره بزاری خودش انتخاب کنه😊

یاد امد آن شعری که نوشت:                      پشت هر کوه بلند🍀سبزه زاریست پر از یاد خدا😍 و در آن باغ 🌴 کسی میخواند : که خدا هست و خدا هست و خدا هست و خدا هست😊