2777
2789

یکی از پرتکرار ترین تاپیکای نی نی سایت

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

من 21 روز تاخیر داشتم و آز منفی بود اما باردار بودم 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب.من امروز ازمایش دادم دقیقا بیست و یک روز گذشته اما منفی بود.پنج روز لکه بینی داشتم مقدارش خیلی کم بود بعضی علایمم از بین رفته ولی حالت عصبیم مونده گاهی هم تهوع دارم

چه جالب.من امروز ازمایش دادم دقیقا بیست و یک روز گذشته اما منفی بود.پنج روز لکه بینی داشتم مقدارش خی ...

جالب  اینجاس واسه من حتی سونو هم رد کرد بارداریو و گفت هیچ علائمی نداری در حالی ک طبق سونوهای بعدی من اونموقع سه هفته باردار بودم منم علائم آنچنانی نداشتم زیر دلم مثه دردای پریودی درد میکرد و گاهی تیر میکشید اونم خیلی کم .صبر کردم باز آز رو تکرار کردم اینبار با بتای 200 مثبت شد الان دخترم دو سال و سه ماهشه 😀

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
خیلی مورد نادری هست ولی اتفاق می افته. اگه منفی هست بی خیال شو فعلا بنا رو بزار رو باردار نبودن

مرسی گلم .کلینیک هم گفته گاهی تا بدن به تغییرات هورمونی عادت کنه این طوری میشه حتی گفت پیش روانپزشک برو احتمالا داروهای ارامبخش برای مدت کوتاه لازم داشته باشی

خدا نگهداره ازمایش بعدیتون تو چه تاریخی بود

اگه اشتباه نکنم حدود یه هفته یا ده روز بعد البته باز بعد اونم ک مثبت شد من رفتم سونو گفتن توهم زدی 😐 بعدم گفتن خارج رحمی و ارجاع دادن واسه بستری و سقط اما من کاملا خونسرد از مطب رفتم خونه و گفتم هرچه باداباد 😃تا اینکه بالاخره رخ نمایان کرد و .... بعد از یه مدتم گرومپ گرومپ قلبش رو شنیدم 

اخه مگه میشه!!!

واقعا؟ من دیروز رفتم آز منفی بود با دوسه روز تاخیر

اما حال و شرایطم اصلا شبیه ماهای قبل که میخواستم پری بشم نیست آخه

ترشح سفیددارم هنوزم چندروزه خیلی خسته و بیحالم هستم

اما یبار ۲۲ سیکل رفتم آز منفی بود یکی ام دیروز

دیروز شروع کردم کارایی کنم که پری زودتربیاد اگنوگل خوردم با روغن سیادونه زیرشکمم ماساژ دادم انقدر زیردلم دردگرفت

برام عجیب بود ماه پیش ماساژ میدادم اصلا دردم نمیگرفت

اخه مگه میشه!!! واقعا؟ من دیروز رفتم آز منفی بود با دوسه روز تاخیر اما حال و شرایطم اصلا شبیه ماها ...

راستش من اطلاعاتی راجع ب این کارایی ک انجام دادی ندارم عزیزم ک بخوام راهنماییت کنم فقط تجربم و چیزی ک برای خودم اتفاق افتاده بود رو گفتم خب قرار نیست همه باردا ی ها مثه هم و ان تایم باشه استثنا هم مثه من و خیلی از دوستای دیگه تو همین سایت هم وجود داره من طبق نظر دکترم یکی از موارد عجیب بودم ک حتی سونو هم بارداریمو رد کرده بود ولی بچه من خداروشکر کاملا سالم و طبق تاریخ سونو بدنیا اومد درست همون زمانی ک من آزمایش داده بودم و منفی بود من تو سومین هفته بارداریم بودم 

راستش من اطلاعاتی راجع ب این کارایی ک انجام دادی ندارم عزیزم ک بخوام راهنماییت کنم فقط تجربم و چیزی ...

خیلی جالبه

ایشالا ک خیره

من اصلا دو هفته است نفخ و سوزش معده دارم که تاحالا هیچوقت نذاشتم چندرپز پیش صورتم پر جوش شد!! یهو ظرف یک روز

دوسه روزم هست بیحالم شدید و همش گرایش ب خوابیدن دارم

ترشح سفیددارم

اسلا حالم شبیه موقعای پری نیست

خیلی جالبه ایشالا ک خیره من اصلا دو هفته است نفخ و سوزش معده دارم که تاحالا هیچوقت نذاشتم چندرپز پ ...

پس صبر کن یا بارداری یا تو همین یکی دوماه باردار خواهی شد 

منم یکی دوماه قبل بارداریم اکثر این علائم رو داشتم انشالله بارداری من حتی شبی ک فرداش فهمیدم باردارم بیبی گذاشتم منفی بود تا یه ساعت بعدشم منفی بود انداختم تو سطل صب ک رفتم دسشویی خواستم دستمالو بندازم تو سطل دیدم مثبت شده بود رفتم آز و بتا 200 و مثبت بود .