2777
2789

مثلا ی نفر یا چند نفر توی زندگیشون هست که همه جوووره عاشقشونن

این آدما ب نظرتون حتما آدمای خوبین که چند نفر اینقدر عاشقشون شدن؟؟؟؟

مثلا میشه یه کسی ذاتش بد باشه ولی عشق واقعی توی زندگیش بیاد؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میشه ذاتش بد باشه اماخیلی ادم توزندگیم باشه ودوسشم دارن،لاشیاکاربلدترن

واقعا؟

واقعیش رو دیدین؟ اگر لاشیه ب نظرت آدمای اطرافش بخاطر سو استفاده کنارش نیستن؟

نه عزیزم بعضیاااا فقطططط شااااانس دارن شاااااانس

اینم حرفیه....

ولی آخه با قانون جذب و فرکانس و اینا ک بهش فکر میکنم

باخودم میگم حتمن طرف ظاهر و باطنش خیلی فرق داره

واقعا؟ واقعیش رو دیدین؟ اگر لاشیه ب نظرت آدمای اطرافش بخاطر سو استفاده کنارش نیستن؟

آره واقعیه کاملاا،نه خیلیم شانس دارن اوناازبقیه سواستفاده میکنن چون همچیوبلدن 

من تاعید1400به بزرگترین آرزوم رسیدم🍃🍀🌹😍هرکی امضامودیدآمین بگه لطفاا❤💕

اره ینفر مطلقه داریم یدونه بچه هم داره متاسفانه صورت زیبا اخلاق گوه ولی پیش همه خودشو عزیز می کنه

زیباییش درحد سحرقریشی حتی بیشتر پوست سفید و یکدست ینی هرپسر پولداری ارزوشه همچین زنی تو یه ماشین باکلاس کنارش نشسته باشه ذاتشم خراب با چنفر همزمان دوستی داره همه رو تلکه می کنه قبل ازدواج باشوهرشم نامزد یکی دیگ بود با شوهردومی س... داشت بعدم باهم فرار می کنن ازاولی جدا میشه از دومی هم ۳ساله طلاق گرفته😐

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

بله همه چیز ممکنه، عشق هم رو نباید اینقدر مقدس کرد! من و همسرم عاشق هم بودیم، اما بعد سالها یهو این عشق ی طرفه شد و فقط من عاشق موندم، اون بهم خیانت کرد، نه کسی که معشوق قرار می گیره لزوما آدم خوبیه و نه عشق لزوما پاک

اره ینفر مطلقه داریم یدونه بچه هم داره متاسفانه صورت زیبا اخلاق گوه ولی پیش همه خودشو عزیز می کنه ز ...

اوه تا این حد😑😑😑😑

موردی ک من میگم تا این حد نه خوشکله نه بی بند و بار

ولی خب چیزی ک من ازش میشناسم و دیدم لایق این همه عشق نیس😅اونم از چند جا

بله همه چیز ممکنه، عشق هم رو نباید اینقدر مقدس کرد! من و همسرم عاشق هم بودیم، اما بعد سالها یهو این ...

درسته...

ب نظرم اصلا اونی ک عاشق میمونه پاک تره

مثلا الان این پسری ک عاشق مونده بعد از ۱۰ سال جدایی...ب نظرم خیلی آدم خوبیه