2777
2789
عنوان

چطوری این پسرو بیارم خونه...😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 81 پست
چرا؟؟

من تجربه خودم و بهت میگم

تو مجردی ارتباط عاطفی شروع کردم با یه پسر وکیل مثل دو تا عاشق دلباخته دوتامون پر از احساس و اما با رفتاری هوشیارانه و پاااک جلو میرفتیم،۳ سال به پاش بودم سه سالی که لحظه لحظه اش قد ۳۰ سال گذشت بسکه دلباخته و شیداش بودم ،پسر کاری زرنگ و تو ابتدای موفقیت های کاری و وکالتش بود چون تازه پروانه گرفته بود،خلاصه با موفقیتاش کلی ذوق میکردم پسر با ایمان خوش چهره و ظاهر از خوبیهاش برات نگم و البته نوه خاله مامانم بود اینا گذشت تو این ۳ سال بهترین خواستگارام رو رد کردم بخاطرش،

بهترین کیس ها رو جواب رد دادم خودمم کم نبودم مهندسی کامپیوتر میخوندم و آخرین ترمم بود سال ۸۳ 

ایشون هم در اوج صمیمیت ارتباط عاطفی مون ته تهش بهم دقیق و صریح نمی گفت نگار کی دقیقا میام خواستگاریت یا برنامه اش چیه؟

خلاصه خواهر بعد ۳ سال چشم انتظاری دو ماه کم پیدا شد ،،،اون وقتم ارتباط موبایل و تلفن سال ۸۳ مثل الان اینقدر دردسترس نبود و منم به گمان اینکه سرش گرم پرونده هاشه و بزودی همو خواهیم دید که ناغاااافل شنیدم نامزد کرده با کی؟

یه خانم پزشک از خانواده فوق پولدار کارخانه دار که اتفاقا پدر ومادر دختر هر دو استاد دانشگاه و بسیار موفق بودند.

بعععله،آدنی که ۳ سال از بهترین روزهای عمرم رو به پاش نشستم تو ذهنم آینده رو باهاش ساخته بودم و هنوز هم بعد ۱۶ سال نتونستم یکروز فراموشش کنم منو به پول ،شرایط اجتماعی و مالی یه دختر که بعدها فهمیدم تو چت روم با هم آشنا شده بودند و ندیده و چشم بسته خدا رو شاهد میگیریم رفته بود خواستگاریش اونم تو یک ماه فروخت...

میخوام بگم البته استثنا هم وحود داره ها امااا وکیل جماعت با دید مادی و دو دو تا چهارتا به انتخاب و کیس ها نگاه می کنه و عقلایی زندگی رو پیش میبره...

اینا رو گفتم که مثل من زندگیت رو به چهار تا دایرکت این آقا ،گمان های ذهنی خودت و حدس های دخترانه ات هدر نکنی...

یا رک و پوست کنده بشین رو بروش و بهش بگو اگر واقعا به رابطه خودمون جدی فکر می کنی اقدامی انجام بده یا اینکه بهش بگو خواستگار مناسب و موجه داره

عمرت رو مثل من خراب نکن و تهشم از لجباری و حرص نری یه انتخاب عجولانه کنی...

البته آقای وکیل گذشته من الان تقاص اون روزها رو داره به شدت پس میده و در اوج پول ،ثروت،رفاه،موفقیت اجتماعی،شهرت و زندگی رویایی ... ذره ذره داره جواب پس میده چون خدا جای حق نشسته

خدایا تنهامون نزار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه خودم و بهت میگم تو مجردی ارتباط عاطفی شروع کردم با یه پسر وکیل مثل دو تا عاشق دلباخته دوتا ...

سلام. متاسف شدم واست خانمی..انشالا که زندگی الانت خوب و راضی کننده باشه واست . فقط کنکجکاوم بدونم الان اون آقای وکیل چه مشکلاتی داره توی زندگیش🤔

سلام. متاسف شدم واست خانمی..انشالا که زندگی الانت خوب و راضی کننده باشه واست . فقط کنکجکاوم بدونم ال ...

به بیماری سختی مبتلا شده 

ذره ذره آب میشه

من راضی به عذابش و این اتفاق نبووودم ابدااا

اما خودش چند بار پیغام داده و پیام داده که به نگار،بگید منو حلال کنه😭😭😭

هیچ وقت ۲۵ بهمن ۸۳ یادم نمیره ،با ذوق از اداره که تازه توش مشغول شده بودم رسیدم خونه دو ماهی بود ندیده بودمش و حسابی دلتنگش بودم،با شوق اومدم که زنگ بزنم محل کارش باهاش حرف بزنم که خواهرم رو ایوان خونه گفت،نگار قلبت ایست نکنه،،،"خاله خبر داده ،سعید نامزد کرده و دیگه سراغی ازش نگیر"خبر هم کاملا موثق بود.

و من بعد اون روز یه بخشی از قلبم و روحم شکست نابود شد و برای همیشه مرد.

خدایا تنهامون نزار
به بیماری سختی مبتلا شده  ذره ذره آب میشه من راضی به عذابش و این اتفاق نبووودم ابدااا اما خو ...

آخی....الهی چقدر دلم گرفت. ولی بدون یه حکمتی توش بوده. خدا مهربانترینه برای همه ی ما و بهترینها را واسمون رقم میزنه

آخی....الهی چقدر دلم گرفت. ولی بدون یه حکمتی توش بوده. خدا مهربانترینه برای همه ی ما و بهترینها را و ...

دعا کن اینو با تمام وجودم قبول کنم.ش۰۰

اینکه هر چه بر من گذشت بهترین اتفاق های ممکن بوده،الان خدا رو شکر ازدواج کردم با همسرم مشکلات مالی و یه سری مشکلات دیگه رو پشت سر گذاشتم،الان مادرهستم و زندگیم رو با تمام توانم پیش میبرم

برام دعا کن عزیزم

خدایا تنهامون نزار
وكيلا از هر دري تو هستن  تمام راههاي پيچوندن و بلدن تو به مشكل بر بخوري تو زندگيت بيچاره ميشي ...

عزيزم وكيل فقط از موكل خودش دفاع ميكنه و از نظر شرعي بايد در هر حال و هر شرايطي اين كار رو انجام بده كارش قضاوت نيست كه حق رو ناحق كنه مهر بانو