2777
2789
عنوان

چطوری این پسرو بیارم خونه...😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینم خوبه وضعیتش ولی خودم انگار دلم با وکیل چون خودمم دارم وکیل میشم😥

عزیزم دلیل نمیشه چون خودت داری وکیل میشی پس با وکیلم ازدواجم کنی

شما ببین کودوم آدم بهتری هس از همه نظر و همونو انتخاب کن

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
وکیلا خوب نیستن؟

نه اصلا خوب نیستن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

منم منتظرم مثل خودت منم بی تاب بچم

الهی به حق شش ماهه ی امام حسین زودتر مادر بشی 

من که دیگه واقعا خسته شدم و فقط امیدم به خداست 

هر شب شوهرم به شوخی میگه حسرت پدر شدنو که به دلم گذاشتی و باید یه فکری بکنم شوخی شوخی میترسم جدی شه خدا رحم کنه  

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
خب اخه اونا جواب میخوان گفتم تا ۲۰ روز دیگه جواب میدم که بیان خونمون برای خاستگاری

عزیزم فعلا با این یکی ک نقد هست صحبت کن، ببین باهم از لحاظ اخلاقی می‌خورید یا نه؟ ب دومی اعتمادی نیس ک بیاد، شاید اصلا مادرشو فرستاده خوشش نیومده باشه، ی کم ازش، فاصله بگیر، اگه واقعا شمارو بخواد میاد خواستگاریت، باهاشم ارتباط تو قطع کن وقتی زیاد آسون بدست بیای، زیاد سمتت نمیاد، وقتی ازش دور بشی اگه واقعا قصدش ازدواج باشه، میاد سمتت، اگه نیومد، دیگه فکرشم نکن، آیندتو ی وقت ب خاطرش خراب نکنی

الهی به حق شش ماهه ی امام حسین زودتر مادر بشی  من که دیگه واقعا خسته شدم و فقط امیدم به خداست& ...

اخذخدا نکنه مردا تو شوخی ی چیزایی میگن

مشکل ا تو  مگه

هر چی هست خدا رو ب حق رحمان بودنش قصم میدم این ماه دامنتو سبز کنه خواهرم انتظار ب حرف نیست هر لحظه عذاب 

عزیزم اولی گزینه بهتری هست... اگر در کنار اون ویژگی های مالی و شغلی خوب، اخلاق ورفتار و خانواده خوبی هم داره بنظرم بهش فرصت بده تا باهم بیشتر آشنا بشید، ولی گزینه دوم آقای وکیل هنوز با نمیدونه باخودش چند چنده و خلاصه سردرگم هس اینطور که از حرفات فهمیدم... تو هم دختر خوشکلی هست پس مطمعنن کسی که برات تلاش کنه وبسختی بدستت بیاره بهتر از اینه که این آقا رو بخوای بیاریش تونه و تو تلاش کنی... 

خدایا خودت مواظب پسرم باش...میدونی که همه ی زندگیمه...