2777
2789
عنوان

رنگ مو

2457 بازدید | 29 پست

سلام خانومای گل 

یه راهنمایی کوچیک میخوام

واقعیتش من رنگ موی بنفش خریدم همینطوری بدون دکلره و سه صفر زدم رو موهام که رنگ موهام عسلی شده😐😐😐 

بعله میدونم خریت بود پس بیخیال سرزنش 😪

اصلنم بهم نمیاد هرکی دیده گفته بهت نمیاد

حالا میخوام دوباره رنگ کنم 

نظرتون  راجب مشکی با تن سرمه ای چیه ؟

البته جوری که سرمه ای زیاد مشخص نباشه و تو افتاب معلوم بشه

بعد از چندبار شستشو رنگ مو چه جوری میشه؟

اینم بگم که بار اوله رنگ کردم و هیچ اطلاعی از اینجور چیزا ندارم😶😶😶 

پس ممنون میشم که ... 

بعله❤❤❤❤

در ازل پرتو حسنت ز تجلی دم زد عشق پیدا شد و آتش به عالم زد 
رنگایی که شما فرمودی فانتزی هستن و پاک میشن یه تن قرمز میگیرن

یعنی حتی اگه با مشکی هم باشه و از واریاسیون آبی استفاده کنم تهش بد میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما اگر میخاین رنگ مو فانتزی بزنین چه سرمه ای چ رنگهای دیگه حتما دکلره کنین مورو...سه صفر ک شما زدین پایه مو۷ب شما داده اگ روش تیره مثل رنگ شماره ۳بزنین بعد از چندبارحمام کردن ته رنگ نارنجی و قرمزی زشتی ب مو میده تقریبا مثل حنا..به نظر من دکلره کنین که هم رنگ فانتزیتون قشنگ دربیاد هم وقتی رنگساژ پاک میشه میتونین ی رنگ دیگ بزنین..راستی سورتمه ای بعد از چند بار شسته شدن به طوسی میزنه رنگش

شما اگر میخاین رنگ مو فانتزی بزنین چه سرمه ای چ رنگهای دیگه حتما دکلره کنین مورو...سه صفر ک شما زدین ...

عزیزم بعد من بخوام مشکی باشه کامل و اون ته مها یه هایلایت سورمه ای باشه چطور؟

بعد از چندروز چجور میشه رنگش؟

سرمه ایش کامل میره؟

عزیزم بعد من بخوام مشکی باشه کامل و اون ته مها یه هایلایت سورمه ای باشه چطور؟ بعد از چندروز چجور می ...

خب فدات شم ت ک میخاسی مشکی باشه چرا سه صفر زدی..حالا ک زدی هیچی

ولی کلا اینجوره ک رنگهای تیره مثل سه و چهار یا حتی ۲که میشه پرکلاغی بعد ی مدت چون زیرش قرمزی داشته وقتی پاک میشن قرمزیش مثه حنا تو چشم میزنه..بعدم واسه هایلایت باید با دکلره روشن کنی ینی اول مشکی بزنی ب کل موهات بعد دکلره واسه هایلایت ک اینجوری موهات تو پایه نمیره..ب نظر من از مشکی بیا بیرون 

خب فدات شم ت ک میخاسی مشکی باشه چرا سه صفر زدی..حالا ک زدی هیچی ولی کلا اینجوره ک رنگهای تیره مثل س ...

نه گلم نه سه صفر زدم نه دکلره تو تاپیک گفتم هیچکدومو نزدم که رنگ موی بنفش روی موهام عسلی در اومد

عزیزم بعد من بخوام مشکی باشه کامل و اون ته مها یه هایلایت سورمه ای باشه چطور؟ بعد از چندروز چجور می ...

اگه بجای سه صفر موهاتو دکلره میکردی بایه بار شارژ قشنگ موهات پایه ۸و۹ بهت میداد..همه رنگی میتونستی بزنی..زنگ مو ام ک رو دکلره باشه خیلی شیک درمیاد..یه خوب سام که دکلره داره اینه ک بعد ی مدت رنگ کامل از موهات پاک میشه و میتونی یه رنگ جدید بزنی..من خودم ی مدت موهام دکلره بود..یه سره رنگای فانتزی میزدم.تنوع هم داره دیگ کسل کننده نی..دیگ بعدشم که موهای خودت درمیاد میتونی مجدد دکو کنی یا اینکه رنگایی ک با رنگ ریشه موهات همخوانی داره بزنی.قشنگ میشه

نه گلم نه سه صفر زدم نه دکلره تو تاپیک گفتم هیچکدومو نزدم که رنگ موی بنفش روی موهام عسلی در اومد

عه من فکردم سه صفر زدی..میدونم بنفش که دیگ بدتر قرمزی میده..البته ی چندبار بشوری قرمزیش کمتر میشه اما اینجور ک میگی عسلی کلا بهت نمیاد. 

عه من فکردم سه صفر زدی..میدونم بنفش که دیگ بدتر قرمزی میده..البته ی چندبار بشوری قرمزیش کمتر میشه ام ...

اصلا میدونی عسلیه عسلی نشده به قول خودت یه حالتی که رو به قرمزیه و اصلا جالب نی

حالا که شما سر رشته داری تو رنگ مو 

من که نه سه صفر ردم نه دکلره 

تکلیف چیه؟

چیکار کنم؟

مرسی  عزیزم بابت راهنماییت

و شرمنده بابت اینکه وقتتو گرفتم

اصلا میدونی عسلیه عسلی نشده به قول خودت یه حالتی که رو به قرمزیه و اصلا جالب نی حالا که شما سر رشته ...

عاره قربونت میدونم چه رنگی شده..عسلی در ته رنگ طلایی واینا داره اما این قرمزی تقریبا پایه ۶هست موهات.ببین الان کاری ب این نداره ک دکلره یا سه صفر نزدی..اون بنفشی که زدی شمارش احتمالا بین ۶تا۹بوده بخاطر همین رنگ موهاتو یکم باز کرده..ببین من جا ت بودم دکلره میکردم که هم قرمزی بره هم بشه روش رنگ مو زد..اگر با دکلره مشکل نداری دکلره کن اما...

اصلا میدونی عسلیه عسلی نشده به قول خودت یه حالتی که رو به قرمزیه و اصلا جالب نی حالا که شما سر رشته ...

اما اگه کلن نمیخای دکلره کنی حالا ب هر دلیلی...بیا ی رنگ تیره بزن ولی میگم به همه عواقبش فکر کن اگ تیره کنی بعدا واسه هایلایت یا مش یا تمام دکلره خیلی سختتت موهات تو پایه میره و موهات داغون میشه و ی چیز دیگه ام این ک میگم ب مرور ته رنگ قرمز حنایی میده باموهات..اینجور نباشه ک تیره کنی پس فردا تصمیم بگیری دکو کنی یا رنگ دیگ بزنی روش.خوب فکراتو بکن