2777
2789
عنوان

حرف زدن کودک۱۹ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 29 پست
من دخترم یکسالش بود خیلی حرف میزد ،دستش شکست رفت اتاق عمل بیهوشی وگچ گرفتن.بعدازاون اُفت کرد😔😔😔

پسر من ماما بابا می‌گفت الان نمیگه فقط وقتی لباس بپوشیم میگه دد همین

خودشناسی DNA plus

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس نگران نباش باهاش زیاد صحبت کن انشالله زودتر به حرف بیاد 😍🙏

ایشالا خودم میگم شاید همش تو خونه موندیم اینجوری شده خیلی حرف میزنم مثلاً بهش میگم کنترل بده می‌فهمه قشنگ یا با اشاره با زبون خودش منظور شو میفهمونه ولی حرف نمیزنه 

خودشناسی DNA plus
ایشالا خودم میگم شاید همش تو خونه موندیم اینجوری شده خیلی حرف میزنم مثلاً بهش میگم کنترل بده می‌فهمه ...

متوجه شدن وحرف زدن دوتا مسئله جداست 

بچه ها مفاهیم ومیهمند به مرور زمان وبعد تقلید میکنند برای گفتن.

البته (مشکل شنوایی نباید داشته باشند)

دیروزود داره ولی سوخت سوز نداره

عزیزم دقیقا چی سرچ کنم؟

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
عزیزم دقیقا چی سرچ کنم؟

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چی سرچ کنم 

عزیزم کاش نیومدی می گفتی دقیقا چی سرچ کنم

گذاشتم صفحاتشون گلم 

سلام مامانا. مامانايي که نوزاد و کوچولو دارن، يه پست ديدم انواع لباس هاي نوزاد به همراه تخفيف ها و حراج هاي خوب زده بود.من ديدم خوشم اومد.گفتم اينجا لينکشو بزارم دوست داشتيد بريد ببينيد:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4424167/کدوم-قشنگه?postId=150002044