2777
2789
به هیچی اعتقاد ندارم دیگه😓هر کاری گفتن کردم هر دعایی شنیدم خوندم ذکر یاودود گفتم احراب رو نوشتم به ...

نماز شب بخون به بهترشو نصیبت کنه دعاهات جواب داد از چشم انتظاری در اومدی فهمیدی ازدواج کرده حالا دیگه منتظرش نیستی 

زندگی زیبا دوستت دارم ...
خیلی دلم گرفته از خدا😓 دیگه نه قران اعتقاد دارم نه خدا نه دعا

منم مثل توام ولی هنوز منتظر هر دعایی هم خوندم میگم خدایا یا درستش کن یا اون ازدواج کنه بره اگه بصلاحت نیست من ازین چشم انتظاری راحت شم کل عمرم منتظر شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم گرفته از خدا😓 دیگه نه قران اعتقاد دارم نه خدا نه دعا

نگو اینجوری چند وقت دیگه پشیمون میشی🥺 خدا هست فقط ایراد ما آدما اینه مه با غم و غصه همه چیو میخوایم ازش در صورتی که باید حس و حال هوب پشت خواسته هامون باشه

بمیرم،،،،، ببین برو پیج علیرضا غروی تو اینستا حرفاشو گوش کن آروم میشی

خدانکنه گلم😓نمیدونم چرا خدا منو نمیبینه تا حالا نصده یه دعایی کنمو جوابمو بده خییییلی دلم ازش گرفته گاهی میگم اصلا خدایی نیست💔

نماز شب بخون به بهترشو نصیبت کنه دعاهات جواب داد از چشم انتظاری در اومدی فهمیدی ازدواج کرده حالا دیگ ...

نه دیکه هیچکاری نمیکنم بزار خدا هرچی میخواد انجام بده😊💔دیگه ترسی ندارم

اره دیگه میدونم هیجوقت نیست راحت تر میتونم درمورد آیندم تصمیم بگیرم

خدانکنه گلم😓نمیدونم چرا خدا منو نمیبینه تا حالا نصده یه دعایی کنمو جوابمو بده خییییلی دلم ازش گرفته ...

هست راحله به خدا هست الان نمیفهمیا چند سال دیگه میفهمی نیمه گمشدت اون نبوده صبر کن میاد از خدا بخواه اونو بیاره زودتر کسی که رفت و ولش کن ❤️💋سخته اما تو میتونی من میدونم

منم مثل توام ولی هنوز منتظر هر دعایی هم خوندم میگم خدایا یا درستش کن یا اون ازدواج کنه بره اگه بصلاح ...

منم تا الان یه روزنه امیدی داشتم   الان یه جوریم میگم پس اینهمه دعا و التماس کجا رفت؟

فقط در این مورد نمیگما چن وقتیه زندگی روی خوششو از ما گرفته 

نه دیکه هیچکاری نمیکنم بزار خدا هرچی میخواد انجام بده😊💔دیگه ترسی ندارم اره دیگه میدونم هیجوقت نیس ...

خوشبحالت راحت شدی قلبت دیگه مال خودته دیگه نذار کسی بیاد بگیرتش بدست .الان میتونی با خیال آسوده فکر کنی تصمیم بگیری نفس بکشی زندگی کنی از لحظات خودش لذت ببری دیگه گوشه دلت زخمی نیست که کجاست چرا نمیاد ینی چیشده به پایین در حق من بکن منم ازین چشم انتظاری در بیام بعضی وقتا دلم میخواد بترکه نابود شدم سر این مسعله

نگو اینجوری چند وقت دیگه پشیمون میشی🥺 خدا هست فقط ایراد ما آدما اینه مه با غم و غصه همه چیو میخوایم ...

نه برای ما نیست😔توی این چند ماه خیلی بلاها سرمون اورده

منی که دعا نمیکردم اصلا شبو روز دعا کردم نماز خوندم حاجتمو خاستم امام حسینو قسم دادم😔ولی خدا نخواست بابام بمونه ازمون گرفت همش بی نتیجه موند

بعدش گفتم میگن خدا یه دریو ببنده یکیو باز میذاره این عوضیم رفت😊من دیگه هیچ اعتقادی ندارم نه خدا نه قرانش نه اماماش

دیگه چیزی برای ترسم نداره دلیلیم برای زندگی ندارم💔

هست راحله به خدا هست الان نمیفهمیا چند سال دیگه میفهمی نیمه گمشدت اون نبوده صبر کن میاد از خدا بخواه ...

من دیگه از خدا چیزی نمیخوام😊میخوام ببینم تا کجا پیش میبره💔بابامم ۴ماهه ازم گرفته

بیشتر از ۲۰۰ نفر دعا و نمازو نذر و نیاز کردن نخواست بمونه😊هرچی فک میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم خدایی نیست دنیا بی صاحابه

خوشبحالت راحت شدی قلبت دیگه مال خودته دیگه نذار کسی بیاد بگیرتش بدست .الان میتونی با خیال آسوده فکر ...

نخواه که جای من باشی حال منو هیچکس نمیتونه تحمل بکنه 

اخه قلبی نمونده دستم خودم باشه هرکسی رسیده یه زخمی زده رفته 

دلم داره میترکه میخوام داد بزنم دارم خفه میشم

ایشالا توام تکلیفت معلوم میشه ♥️😘