2777
2789
منم همش منتظرم بریزن امروز مامانم ریخت فهمیدم

بس تابلو میکنن😂

ی روش دیگم هس 

زیر دوتا بالشت یکی قیچی یکی چاقو میذارن رو چاقو بشینی پسره رو قیچی دختره اینم نباید خودت ببینی برا من دوبار گرفتن رو قیچی نشستم 

زنداداشم رو قیچی نشست قبل جنسیت بدونه ک دخترم شد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بس تابلو میکنن😂 ی روش دیگم هس  زیر یبالشت قیچی یکی چاقو میذارن رو چاقو بشینی پسره رو قیچی دخ ...

چه جالب زیر دوتا بالشت باید بزاریم

😍خدایا سلامتی بچه هامو ازت می خوام 🙏🤲

پسر گلم

ما آدمهایی غریبی هستیم....پس ندیده یکدیگر رو دوست بداریم ، عشق بورزیم و به یکدیگر کمک کنیم  ، عشق ورزیدن هزینه ای ندارد و در عوض بسیار پرسود است شاید دلی  شاد و شد و دعایی کرد و ...بر جمال زیبای مولایم مهدی 😍عج😍 صلوات .......شکرگزار باشیم ....و لبخند بزنیم....روزهای خوب در راه هستند انشاءالله و قطعا بعد از سختی آسانی است .😊😊شمایی که داری امضا منو میخونی انشاءالله به حاجتت برسی برای حاجت من صلوات بفرست 🥰🥰😍😍😍
چه جالب زیر دوتا بالشت باید بزاریم

اره بالشتا شبیه هم و کنار هم بذارین حتی شوهرتم میتونه انجام بده فقط برو تو اتاق دیگه ک نبینی چی ب چیه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
مال منم بگو عزیزم ۷۳/۳/۶ تاریخ اقدام از ۲۵ خرداد تا ۳۱ خرداد بود نمی‌دونم کی لقاح گرفته روزی که ف ...

احتمالا دختر . 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
من این روشو امتحان کردم پسر بود 

برا منم پسر بود ولی معلوم نیس برامن فرقی نداره😍

تاریخ تولد خودت. تاریخ روزیکه بیبی چک مثبت شد

75.10.26.تاریخ تولدمه. و۳۱اردیبهشت فهمیدم باردارم

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍