2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وسواست به چیه؟

مثلا دخترم یبار غذا خوب میخوره یعنی ۵-۶ وعده

بعد چون کم غذاست  یه روز دوسه بار میخوره تو دلم  فصه میخورم کریه میکنم فکر میکنم که جرا خوب نمیخوره این بچه

یا مثلا امتحانی داسته باشم همش میگم من باید کل کتاب رو کامل بخونم و همسو حفظ باشم یعنی از خودم راضی نیستم

تیکر روز کنکوره..... کنکوری که قرارهست منو به آرزوهام برسونه😊
مثلا دخترم یبار غذا خوب میخوره یعنی ۵-۶ وعده بعد چون کم غذاست  یه روز دوسه بار میخوره تو دلم & ...

این که وسواس نیست وسواس باید از صبح که پا میشی تا شب که میخوابی به یه موضدع فکز کنی حالا یا خدایی نکرده فکر اسیب به اطرافیان بت اینکه هیچ وقت این کار رو نمیکنی یا خدایی نکرده کفر گفتن یا فکر گناه یا فکر جواب دادن به کسی که بهت ظلم کرده و مرتب باهاش تو ذهنت درگیر شدن در کل مغزت از صبح به چیزی که شاید در واقعیت دلت نخواد اونو انجام بدی مشغول باشه

این که وسواس نیست وسواس باید از صبح که پا میشی تا شب که میخوابی به یه موضدع فکز کنی حالا یا خدایی نک ...

خب من از صب تا شب توی ذهنم با مادرشوهرم میجنگم یعنی هی حرفاش مرور میشه و من جواب اماده میکنم ولی وقتی میبینمش نمیتونم چیزی بگم

یا تمین غذای دخترم کلا تو ذهنمه همش فکر میکنم چطوری اشتهاش بیشتر شه

همش میبرم دکتر

خب من از صب تا شب توی ذهنم با مادرشوهرم میجنگم یعنی هی حرفاش مرور میشه و من جواب اماده میکنم ولی وقت ...

پس اگه اذیتت میکنه میری دکتر روانپزشک یه قرص کو چو لو بهت میده بیخیال میشی و بر میگردی به حالت عادی و اون موارد دیگر ازارت نمیده

پس اگه اذیتت میکنه میری دکتر روانپزشک یه قرص کو چو لو بهت میده بیخیال میشی و بر میگردی به حالت عادی ...

واقعیتش داروی ارام بخش دادن ولی چون خواب اور بودن نتونستم استفاده کنم

تصمیم گرفتم کتاب بخونم 

واقعیتش داروی ارام بخش دادن ولی چون خواب اور بودن نتونستم استفاده کنم تصمیم گرفتم کتاب بخونم 

گلم بخور مضراتش بیشتر ه اگه نخوری خواب اوری بعد یه مدت عادی میشه دیگه خوابتم نمیاد به نظر من برو دکتر حالاتت و بگو قرصتم بخور بعد یه مدت دیگه اون فکرا نمیان قدصم قطع کنی نمیان یعنی هورمونای مغزت تنظیم میشه

گلم بخور مضراتش بیشتر ه اگه نخوری خواب اوری بعد یه مدت عادی میشه دیگه خوابتم نمیاد به نظر من برو دکت ...

اهان مرسی عزیزم

ممنون که راهنماییم کردی

فلوکسامین هم بهت داد؟

سادم نیس اسمش چی بود

فقط خیلی خواب اور بود من عصبی تر میشدم چون بچه کوچیک داشتم و اذیت میکرد تا میخوابید

همسرمم گفت نمیخواد بخوری 

منم دادمش به پدرشوهرم