2777
2789
عنوان

اسم علی اکبر برای نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 34 پست
منم خیلی این اسم رو دوست دارم فقط بخاط  صاحب اسم خیلی حضرت علی اکبر رو دوست دارم

من خودم مذهبی و مشکلی با این اسم ندارم اما این دوستم مذهبی ها دو مسخره میکرد همیشه برا همین تعجب کردم

چرا نمیگن؟ من خیلی هارو دیدم همون علی اکبر میگن اسم قشنگیع روون هم هست

حالا شاید برای بچه یه کمی بزرگانه باشه و تو این دوره زیاد نمیزارن 

البته که خیلی قشنگه 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم با حجاب نیستم منم وقتی اسم پسرمو گذاشتم علیرضا همه تعجب کردند باورشون اولش نمیشد ولی خب من قلبا عاشق امام علی ام ❤️❤️❤️❤️

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲

واسه چه چیزای بیخودی برگاتون میریزه

به شما شامپوی ضد ریزش برگ پرژکُ پیشنهاد میکنم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
منم با حجاب نیستم منم وقتی اسم پسرمو گذاشتم علیرضا همه تعجب کردند باورشون اولش نمیشد ولی خب من قلبا ...

پروفایلت خودتی؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
من  خودم مذهبی هستم مشکلی با این اسم ندارم اما این همیشه مذهبی ها رو مسخره میکنه و باحجابا رو چ ...

من اصلا ربطشو به هم متوجه نشدم؟

هزاران نفر غیر مذهبی دیدیم که اسم مذهبی رو بچه هاشون گذاشتن

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
من خودم مذهبی و مشکلی با این اسم ندارم اما این دوستم مذهبی ها دو مسخره میکرد همیشه برا همین تعجب کرد ...

شاید مثل من خواب دیده من خواب دیدم چهار ماهه بودم سونو گفته بود دختره تو خواب دیدم یه بچه تو پاهای مادرشوهرمه رفتم برداشتم بهش گفتم پسرم علی اکبر چرا گریه میکنی

خواهرشوهر خودمم با منبارداره.بچه اولشم هست.بیست وپنج سالشه.....اونم گفت از اول قصد کردم علی اکبر بزارم.....اسم قشنگ و پرابهتیه.......

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....