2777
2789

همه ش ایراد میگیره از غذاها، یعنی هرروز باید دونوع غذا درست کنم، آخرش میخوره ها اما غذارو باید درست کنم، مثلا اگه من قورمه سبزی درست کنم میگه نمیخورم برام ته چین درست کن، قورمه سبزی نمیخوره، وقتی ته چین درست میکنم دولقمه ته چین میخوره بقیه اش رو قورمه سبزی میخوره😭

مامانا راهنمایی میکنین?!

چیکار کنم خسته شدم دیگه

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ابنکارو میکنین ؟ بچه تون مشکلی نداره شما دارید بدعادتش میکنین وقتی گشنه بمونه میخوره

مادرم میگه اشکال نداره بچه ست بزرگ شه درست میشه😣

تو را دارم و داراے جہانم🖤تموم آرزوم اینہ برم حرم دلم واشہ بگم دستت درست آقا دیگہ دستم تو دستاشہ  تعریف من از عشق ہمان بود کہ گفتم؛ در بند کسے باش کہ در بند حسین است🤞🏻یه صلوات مهمونم می‌کنی مهربون؟؟  اللهم عجل لولیک الفرج 🕊️
هیچ کاری نکن زیاد به غذاش گیر نده خودش خوب میشه من هم همین مشکلو داشتم

آره مادر منم میگه بچه ست اینجوریه بزرگ شه خوب میشه