2777
2789
عنوان

شوهرم همش قهر میکنه

189 بازدید | 9 پست

سر چیزای بیخود که تازه حق بامنه قهر میکنه..

مثلا دیروز رفنه بودیم دکتر ....خب دیر شد دست من نبود بخدا....بعدم که اومدیم خونه دیگه یکم غر ز و الانم هرچی بس میگم چیه چیده حرف نمیزنه اخم میکنه...کلا ذاتا قهر قهرو هستن منمالا قهر بلد نیستم خیلی زجر اوره بخدا....اگرم نرم سراغش تاااقیامت قهر میکنه ...نمیدونم دیگه چجوری این عادت زشتو از سر بندازم ..مثلا تازه عروسم خیر سرم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این امتحان شدست صددرصدیه

یه جوری رفتار کن انگار نفهمیدی ناراحته یاقهره حرف بزن بخند بخور بیارببر انگار نمیدونی قهره.بعد یه مدت میبینه قهرو آشتیش روی تو اثری نمیذاره قهرش کمتروکمتر میشه تابه صفرمیرسه.امتحان شدستا.

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

وقتی بی دلیل قهر میکنه نازش رو نکش نپرس چی شده؟ چرا ناراحتی خیلی طبیعی رفتار کن می‌بینی حرف نمیزنه بگو چقدر دلم چایی میخواد توام میخوری بریزم برات یا من میخوام میوه بخورم تو هم میخوری ؟ یا یه خبری از اطرافیان بده زندگی روزمره ات رو ادامه بده انگار حواست نیست متوجه نشدی که ناراحته یا قهره

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

این امتحان شدست صددرصدیه یه جوری رفتار کن انگار نفهمیدی ناراحته یاقهره حرف بزن بخند بخور بیارببر ان ...

چه تفاهمی داریم ما شوهر من قهر قهرو بود اینجوری درست شد الان گوش شیطون کر یادم نمیاد کی قهر کرده آخرین بار 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

چه تفاهمی داریم ما شوهر من قهر قهرو بود اینجوری درست شد الان گوش شیطون کر یادم نمیاد کی قهر کرده آخر ...

نه عزیزم تفاهم نداریم من خودم اون قهرقهروام😐😐😐

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
نه عزیزم تفاهم نداریم من خودم اون قهرقهروام😐😐😐

😂😂😂😂😂😡😒😒🙈🙈