2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صبحانه چی میدی پنیر ؟؟؟؟

الان ۷ماهشه.من از ۵ماهگی شروع کردم بش فرنی دادم.الانم فقط فرنی وحریره وسوپ میدم.۹ماهش ک تموم شد.بهش غذای خونه رو میدم.مثلا یخم مرغ آبپز یا نیمرو.کره ومربا.پنیروگردو.یا ماست...یا جودوسرپرک رو تو شیر میریزم با کشمش وگردو بهش میدم.

صبحانه چی میدی پنیر ؟؟؟؟

حریره بادام   فرنی   حلیم   بده  زرده تخم مرغ با کره 

من اینارو میدادم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

تخم مرغ وچیزایی ک گفتم برا صبحانه میدم.چون شاغلم‌بعد ۹ماه‌ش مرخصی زایمانم تموم میشه.میذارمش پیش مامانم نمیخوام مامانم اذیت بشه‌.شیر برنج وبیسکوبیت مادرم برا صبحانه خوبن

الان ۷ماهشه.من از ۵ماهگی شروع کردم بش فرنی دادم.الانم فقط فرنی وحریره وسوپ میدم.۹ماهش ک تموم شد.بهش ...

وای گردو نده  گردو بالای یکساله 

معدهش نمیتونه گردو و هضم کنه  خیلی سنگینه براش بعدن بزرگ شد معده اش ضعیف میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

من جو دوسر پرک‌که‌مخصوص صبحانه هس با اب میپزم کمی شیره میریزم کمی هم‌موز و اب سیب خیلی دوس داره خیلیم خوب ومفیده برای بالای یکسال ازشیر استفاده کنین بجای اب

بعدم فرنی ارد برنج یاحریره بادوم

زرده تخم مرغ یا تخم بلدرچین سه بار درهفته

خرماهم میتونین له کنین داخل فرنی بریزین دخترمنم تو نه ماهه

حلیم خیلی خوبه برا بچه مقویه.

اره پسر من قبل یکسالگی همه اینارو میخورد 

الان لب ب پوره و غذای میکس شده نمیزنه