2777
2789

سلام، میشه بگین تو این کرونا که نمیشه خانواده دامادو عروس زیاد رفت و آمد کنن، خانواده داماد چه کار هایی کردن براتون؟ چن وقت یه بار تماس میگرن با خانوادتون احوال بپرسن؟  شده خانواده داماد با خانواده عروس مثلا ارتباط نداشته باشن؟ 

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨

هرجمعه میریم باغ باهم دوتا خانواده و مادرشوهرم هفته ای دوبار به مامانم زنگ میزنه دوسه بارم به خودم میزنگه پدرشوهرمم هفته ای یکی دوبار جاریام ک ثابت نیس گه گاهی میزنگن ولی جمعه ها اوناهم میان

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما دوران کرونا هم نبودیم کاری بهم نداشتیم اون موقع اما  الان کلی تو زندگیم دخالت میکنن

یعنی اصلا سراغی از خانوادت نمیکزدن بخوان یه زنگ بزنن احوال بپرسن؟ 

😔😔😔

برام اصلا مهم نبود منم اصلا زنگ نمیزدم اصلا اونا برام ملاک نبودن... البته من الان میخوام جدا شم چون فهمیدم پسرشون عین خودشون 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

من نامزدیم قبل از کرونا بودچ جشنم نداشتیم فقط پدرمادرمن و خودش بودن باخواهر بردارا

اما عید دیگه برام میخواستن عیدی بیارن اومدن واسم عیدی اوردن تازه 12 13نفرم اومدن مامانم خیلی حرص خورد منم داشتم دیونه میشدم از بس ک مامانم سرم نق زد 

خداروشکر اومدن و رفتن چیزی نشد 

عقدمونم ماه پیش بود محضری 

عروسیم نمیخوایم بگیریم 

زیادم باهم خانوادهامون در ارتباط نیستن 

خییلی کم ففط درحد زنگ و تبریکای مناسبتا 

برام اصلا مهم نبود منم اصلا زنگ نمیزدم اصلا اونا برام ملاک نبودن... البته من الان میخوام جدا شم چون ...

پسرشون عین خودشونن یعنی چی؟ مشکلش چیه که میخوای جدا بشی؟ 😔

پسرشون عین خودشونن یعنی چی؟ مشکلش چیه که میخوای جدا بشی؟ 😔

بی چشم رو. خسیس. پرو. تنبل. کار نکن. خاله زنگ. و... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...