بچه ها، زاهدانیها اینجا کلوپ دارند؟ کسی لینکش رو داره؟ خواهش میکنم جواب بدین، بدجور گیر کردم تو این شهر.
ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون میآورد باد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سالها قبل بوده الان نمیدونم. گیرت چیه تقریبا میشناسم اونجا رو
باید ساکن اینجا باشی که بتونی کمک کنی، چند بار هم تاپیک زدم، اصلا جواب نمیدن زاهدانیا.
ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون میآورد باد...
کلوپ ساکنین شهرهای مختلف ظاهراً تو نی نی سایت هست.
عزیزم تو اون تاپیک نخواستم جواب بدم جنت اباد یه محله متوسطه پایین شهر نیست ولی منطقه های خیلی ...
نظرتون اشتباهه. منطقه ۵ الان یکی از گرونترین محله های تهرانه که متاسفانه بالاترین رشد قیمت رو سال گذشته داشته. اون داشت مزخرف میگفت ولی بهتره یا جوابش رو ندین یا درست جواب بدین.
عزیزم تو اون تاپیک نخواستم جواب بدم جنت اباد یه محله متوسطه پایین شهر نیست ولی منطقه های خیلی ...
و البته این حرفتون درسته که محله های بهتری هم هست.