2777
2789
عنوان

پشت کنکور

222 بازدید | 17 پست

دوستان من امسال کنکور تجربی دارم خوندم ولی نمیدونم چقدر میتونم موفق بشم و اینکه امسال فوق العاده سال بدی بود م مشکلات زیادی داشتم به نظرتان یه سال دیگه بمونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که انگیزشو دارم و میمونم

توام باید ببینی میتونی یانه

اگه خوندی فعلا تو این چن روز باقیمونده تلاشتو بکن به پشت کنکور موندن فکر نکن

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم؟⁦♥️⁩
من امسال سال چهارمیه که کنکور میدم    

خانوادت چی میگن؟؟

من میخوام دوباره پشت کنکور بمونم امسال سال دومه که کنکور میدم.میترسم از واکنششون

آخه میگن هر چقدر پشت کنکور بخونی احتمال موفقیت کمتره😭😭😭

چ ربطی داره

اونایی که رشته های تاپ میخونن بیشترشون سال اول موفث نشدن

تو الان این همه خوندی تجربه کنکور داری ببین چقد از اونی که امسال سال اولشه و میخواد همراه با مدرسه رفتن و مطالب جدید یادگرفتن کنکوری هم بخونه

باید انگیزه داشته باشی حتما میشه

خانوادت چی میگن؟؟ من میخوام دوباره پشت کنکور بمونم امسال سال دومه که کنکور میدم.میترسم از واکنششون

نفیسه جانم تو تاپیک اولم کامل توضیح دادم که چه برخوردی داشتن و امسالم که قبول نمیشم چه میشه 

بیا بخون اگه راه حلی هم داشتی بهم بگو و واسمم دعا کن خواهری

من خیلی تو خودم اراده میبینم برای سال بعد البته اگه خانوادم بزارن و بدبخت نشم    

منم خواهرم یکسال موند البته خدا رو شکر قبول شد ولی به من اصرار میکنه نمون میگه فرسایشی نابود میشی گیر کردم به خدا 😭