2777
2789

خیلی ناراحتم عروسیمون و مجدد کنسل کردیم الان میخوایم بریم برا عکاسی  ولی یه باغ قشنگگ تو کرج نمیشناسم....کمک کنید لطفا باغ عمارت باشه بهتره....بعد به نظرتون  با لیاس عروسم برم عکسارو بگیرم یا لباس فرمالیته ساده بخرم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس عروس بخر

یه سرچ بزنی باغ عمارت تو اینستل یه عالمه میاد بیشترشم تو کرجه من اسم باغم یادم نیست ولی تو شهریار بود

بعد عکاسیم برید با ماشین با دوستاتون دور دور ماشینم گل بزنید قبلشم خونتون رو گل آرایی کن و یه شب رمانتیک دیگه وارد جزئیات نمیشم

سلام.حتما لباس عروستو بپوش وباهاش عکس بگیر.باغ عمارت هم طرف کردان بری زیاد هست.بزن توی دیوار پیدامیک ...

اخه بعد کرونا یه جشن شاید بگیریم  واسه همین میگم فرمالیته.... بعد ارایشگاهم باید همون قیمت عروس رو بگیره؟

لباس عروس بخر یه سرچ بزنی باغ عمارت تو اینستل یه عالمه میاد بیشترشم تو کرجه من اسم باغم یادم نیست و ...

امیدوارم اینایی که میگی بشه... لباس عروسم و خرداد ماه خریدم .... نمدونم یعنی ارایش کامل کنم با تاج و تور.... چقدر زود داره سه تومن بدم فقط برا عکس

اخه بعد کرونا یه جشن شاید بگیریم  واسه همین میگم فرمالیته.... بعد ارایشگاهم باید همون قیمت عروس ...

اگه مطمئنی که بعد کرونا حتما جشن میگیری لباس فرمالیته بپوش ولی اگه یه درصد هم شک داری که بشه با لباس عروست عکس بگیر.من خواهرم واسه فرمالیته آرایشگاه رفت ولی گفت میخام برم عروسی نگفت عروسم ازش دویست وپنجاه گرفت

اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان میزنم بی محابا
اگه مطمئنی که بعد کرونا حتما جشن میگیری لباس فرمالیته بپوش ولی اگه یه درصد هم شک داری که بشه با لباس ...

والا شک دارم ایشالا که درست بشه جشنمون رو بگیریم اگرم نشد که نشد دگ آذر سالگرد عقدمونه... امیدم به اونه الان بخوام لباس عروس بپوشم همون پول روز عروسی و مییگره ارایشگاه؟چی بگم بش

اگه بدونه عروس هستین که پول همون روز عروسی رو میگیره معمولا.مگر اینکه آدم با انصافی باشه.

شمامیتونی آرایشگاه بری نگی عروسی بگی همراه عروسی بعد بیای خونه لباست رو بپوشی.اینطوری ارزونتر میشه

میتونی یه آرایش ساده تر از آرایش عروس انتخاب کنی وبگی سالگرد عقدمه میخام برم آتلیه.

بعد سالگرد عقدت اگه ایشالا اوضاع روبه راهتر شد آرایش عروس بری

اگه بدونه عروس هستین که پول همون روز عروسی رو میگیره معمولا.مگر اینکه آدم با انصافی باشه. شمامیتونی ...

اخه من برا عروسیم بیانه داده بودم ....یعنی برم بگم کنسل شد فقط یه ارایش معمولی کن ؟زشت نشم؟