2777
2789

من یک قاشق مربا خوری خوردم امروز شروع کردم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید خوب شی که

از عطاری شربت اهن هم بخر(فروتونیک)دکتر روازاده به من دادن..عالیه کم خونی شدید داشتم

ی سیب رنده کن با عسل مخلوط کن روری ی بار

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
مطب دکتر روازاده کجاست؟؟؟   چطور میشه رفت پیشش؟؟

تهران

خیلی عالیه اگر بتونی بری

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

نخور جوش میزنی فولیک اسید ۵ میل بخور روزی یکی با جگر روزی ۵۰ تا ۱۰۰ گرم جگر خورد کن بریز توشیشه ی در دار بایه پیاز کوچولو و کمی نمک ریز کن کنارش در شو محکم ببند بزار تو آب تا بجوشه تا وقتی که پخت بعد بخور کمی سخت خوردنش ولی اثرش بالاس من خودم تالاسمی مینور گرفتم  گلبولای قرمز خونم حلالی شده بودن ولی با این روش خدارو شکر برطرف شد و دوتام بچه آوردم قبلش به خاطر کم خونی شدید دو تا بچه سقط کردم

چون فشارت رو میندازه شیره سرشار از پتاسیم هست این پتاسیم باعث افت فشار خون میشه

سعی کن وقتی میخوای بخوری حتما قبلش یه چیزی که سدیم داره بخوری مثل چیزای که نمک دارن

بعدم هر روز نخور نهایت هفته ای دوبار بخور

میتوان زندگی را زیباتر دید تنها اگر نگاهت را به آن تغییر دهی😍😍😍
مگه روزی سه بار نباید بخورم. هر دفعه ی قاشق. البته دیروز فقط ی قاشق خورم کلا اما باز بیحال شدم.

روزی سه بار😳

خداروشکر کن که زنده ای😂

میتوان زندگی را زیباتر دید تنها اگر نگاهت را به آن تغییر دهی😍😍😍