2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جیگر درده کردم از دستشون مدام دوجور درست میکنم  باز یکیشون غرغرو نیست کوچیکتره مدام نق میزنه & ...

یبار که درست کردی بگو همینه که هست. میخورین بخورین. نمیخورین گشنه میمونین. دوبار اینجوری کنی بار سوم میخورن  

ما پیراشکی داریم

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
یبار که درست کردی بگو همینه که هست. میخورین بخورین. نمیخورین گشنه میمونین. دوبار اینجوری کنی بار سوم ...

بچه بودن اینقدر از این کارا کردم نشد الان که دیگه مردی شدن 

واقعا عذاب اورن 

باورت میشه از ۷ صبح ۶۰ بار در یخچال فریزر رو باز کردم هی گفتم اینو بزارممممم نه اونو بزارمممم 

هنوزم هیچی نزاشتم 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بچه بودن اینقدر از این کارا کردم نشد الان که دیگه مردی شدن  واقعا عذاب اورن  باورت میشه ...

نشد نداره اخه! نمیخورن خوب نخورن چی میشه مگه!

من مادرشوهرم همینکار شمارو کرده الان شوهرم بدغذاست و ادا داره. ولی خودم دارم درستش میکنم. دیگه همینیه که هست. نخوره گشنه میمونه بمن چه  

نشد نداره اخه! نمیخورن خوب نخورن چی میشه مگه! من مادرشوهرم همینکار شمارو کرده الان شوهرم بدغذاست و ...

😂

پسر بزرگمم مثل اینا بود زن گرفت خوب شد انشالله اینام زن بگیرن همه چی بخوردشون بده 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

اولویه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
خیلی سخته خدا کمکت باشه والله .

ای گفتی 😔