2777
2789
عنوان

چقدر به جادو جنبل اعتقاد دارین ؟؟

199 بازدید | 19 پست

مدتیه که تو کارهام پشت سر هم بد میارم از همه لحاظ ، احساس میکنم جادوم کردن. اگه تجربه دارین بگین توروخدا.

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اولا اعتقاد نداشتم و الانم از ته قلب اعتقاد ندارم بهش  ولی وقتیکه برادرزاده ۴سالم اومد خونم و بهش گفتم ک توی بالکن ادرار کنه  دیدم ک بعد اون  همه چی حل شد  منو همسرم از بعد عروسیمون طلسم شده بودیم ب حدی ک حاضربودیم دیگ همو نبینیم  ولی الان ن  برا هم جون میدیم

صددرصد هست

یه عده اعمال شیطانی میکنن،با اجنه و شیاطین با راه‌های غلط و گناه‌آلود ارتباط میگیرن(مثل توهین شدید به قرآن)و به وسیله اونا جادو میکنن!

فقط باید به خدا پناه برد و از خدا کمک خواست....

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕
صددرصد هست یه عده اعمال شیطانی میکنن،با اجنه و شیاطین با راه‌های غلط و گناه‌آلود ارتباط میگیرن(مثل ...

ای وای. میدونی چیه کسب و کار شوهرم همش با مشکل برمیخوره . یعنی هرکاری میکنه با اینکه میدونیم پرسوده ولی این بدبیاری میاره . نمیدونم کجا برم پیش کی برم. آدم فریبکار زیاده 

من اولا اعتقاد نداشتم و الانم از ته قلب اعتقاد ندارم بهش  ولی وقتیکه برادرزاده ۴سالم اومد خونم ...

خدارو شکر که مشکلت حل شده . بچه خودم یک و نیم سالشه و بارها تو خونه مون جیش کرده . اما من تاثیرشو ندیدم .

ای وای. میدونی چیه کسب و کار شوهرم همش با مشکل برمیخوره . یعنی هرکاری میکنه با اینکه میدونیم پرسوده ...

قرآن با صدای بلند تو خونه بخونین

چهارقل

صدقه بدین

نماز اول وقت

چله زیارت عاشورا بخونید و از خدا بخواید شمارو از شرِ انس و جن در امان نگه داره

هیچ قدرتی از خدا بالاتر نیست!

ابتدا فکر میکردم مملکت وزیرِ دانا می‌خواهد،بعد فکر کردم شاید شاهِ دانا می‌خواهد،اما اکنون می‌فهمم مـِــلــَـتــــــِ دانا میخواهد....!                                                💕امیـــرکــبــیر💕