2777
2789
عنوان

تا حالا مرغ دودی درست کردید؟

1751 بازدید | 34 پست

تو نت طرز تهیه شو دیدم گفته اولش باید مرغ ها رو سرخ کنیم؟

ینی بدون اینکه بپزیم؟

اخه من مرغ خامو یه دفعه خواستم سرخ کنم خونش جاری میشد!!!!

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

بچها من دیشب مهمون داشتم سر سفره اول سوپ اوردم بعد غذا رو ینی ب فاصله ی 5 دقیقه ولی سوپم نصفش موند و همه غذارو خوردن. برا دیشبه. امشب میتونیم منو شوهرم بخوریم؟ خیلیه دلم نمیاد بندازمش دور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما خونریزی داشته 😂،، ن بابا من زیاد مرغ خامو سرخ کردم خونم جاری نشد

میشه برا کساییکه در انتظار نی نی هستن ی صلوات بفرستیدممنونم❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد 

نمیدونم مرغ دودیتون چه جوریه من تو گریل میپزم ، اما اگه دستورش اینه اول سرخ کنی ، اره میشه مرغ رو منم یوقتا اول میزارم با کره و آب خودش ، یعنی اب نمیریزم کم کم میپزه . 

بچها من دیشب مهمون داشتم سر سفره اول سوپ اوردم بعد غذا رو ینی ب فاصله ی 5 دقیقه ولی سوپم نصفش موند و ...

چرا نتونید بخورید؟

یخچال گذاشتی؟

تو فضای اتاق اگه سرد هست هم بوده باشه خراب نشده که

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

من درست میکنم 

من اصلا از طعم مرغ خام سرخ شده خوشم نمیاد حتی تو زرشک پلو 

یک لیوان اب میریزم حرارتو کم میکنم 

پیازم خلالی میکنم با ابلیمو و نمک 

میزارم اروم بپزه وقتی ابشو کشید سرخ میکنم تو همون تایه ی کوچولو روغن میریزم بعدم زغال سرخ شده و دود شده رو میزارم تو تابه درشو میبندم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

ببین مرغ رو همونجوری ک همیشه درست میکنی درست کن، عین همیشه 

قبل از سرو غذا حدودا یه ربع 

یه زغال بزار تو آتیش ک خوبه خوب سرخ شه، بعد بندازش داخل یه ماست خوری، بزارش داخل قابلمه مرغ، چند قطره روغن بنداز رو زغال و سریییییع درب قابلمه رو بزار، چون حسابی دود میکنه، نزار دودهای برن بیرون، درب رو ببند 

و یه ربع صبر کن 

مرغ کاملا دودی میشه 

همین