2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا مثل مال دیروز در اومد یه خط پرنگ ویخط کم رنگ بنظرتون باردارم یانه

عزيزم واسه منم دقيق يه خط كمرنگ به خط پررنگ بود بارداري 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
عزيزم واسه منم دقيق يه خط كمرنگ به خط پررنگ بود بارداري

به شوهرم تازه گفتم ببرم ازمایش بدم پرید گفت بابا باردار نیستی ول کن😢

خدایا دستمو بگیر که من مامانم بشم 😢
همین الانشم بارداری باید برای مادرشدن اماده شی البته شیرینه اما خب امادگی میخواهد

نمیدونم شوهرم همش میگه نیستی میگه خط دوم باید خیلی پررنگ باشه

چرا الان دوباره تست میزنم یه پرنگ ویه خط کم رنگ درمیاد😣

من ميگم بارداري 

واسه اينكه شوهرت چيزي نگه بهش نگو  خودت تنها برو يه تست ازمايشگاهي بده خيالتم راحت بشه 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
من ميگم بارداري  واسه اينكه شوهرت چيزي نگه بهش نگو  خودت تنها برو يه تست ازمايشگاهي بده خ ...

قبول نمیکنه برم جای تنها😭

چرا ازاین شوهر بااین اخلاق بد .دلت میخاد بچه داشته باشی؟

نه دلم نمیاد ولی چکار کنم راضی نمیشه جداشیم طلاق نمیده مجبور شدم بچه دار بشم شاید بهتر شد وگرنه اخلاقش صفر

قبول نمیکنه برم جای تنها😭

ای بابا چه بد 

ولی بازم میگم بارداری کاش خونه خودم بودم بهت نشون میدادم بی بی چکمو‌ واسه منم همین مدلی بود یه خط کمرررنگ یه خط پررررنگ‌

ای بابا چه بد  ولی بازم میگم بارداری کاش خونه خودم بودم بهت نشون میدادم بی بی چکمو‌ واسه منم ه ...

واقعا عزیزم نمیدونم چکار کنم

خیلی خسته شدم از شوهرم همش حرفای منفی میزنه همش میزاره گریه کنم اصلا حس میکنم دلم میخوات از جاش در بیاد 😭میگه تو مال بچه دار شدنی بابا نیستی گفتم برو زن بگیر پس موندنت چیه😢😭

واقعا عزیزم نمیدونم چکار کنم

ایشون که راضی نمیشه بری به نظرم یه چن روز خیلی مراقب خودت باش بعد دوباره بی بی بزن هر چند بازم میگم بارداری اما بزن شاید دو تاش پررنگتر شه راضی شه ببرت 

ایشون که راضی نمیشه بری به نظرم یه چن روز خیلی مراقب خودت باش بعد دوباره بی بی بزن هر چند بازم میگم ...

اصلا بهورت میشه این دوتا تست هارو بزور برام خرید میگه پولشو ندارم هروز برات بخرم و تو هیچی نداری😣