سلام کسی هست تست بزنه یه خط پرنگ با یه خط خیییییییییییسلی کم رنگ بزنه اخه من نمیدونم باردارم بانه بعد کل علائم دارم سرگیجه سردرد حالت تهوع همه اینارو دارم ولی بی خوابی دارم اصلا شبا نمیخوابم خیلی هم ضعف میکنم صبح ها توروخدا کمکم کنید
اصلا بهورت میشه این دوتا تست هارو بزور برام خرید میگه پولشو ندارم هروز برات بخرم و تو هیچی نداری😣
خدا بهت صبر بده بدیش اینه نمیزاره تنها بری ازمایش اما نی نی بیاد اخلاقش ان شاالله بهتر میشه این چن روز خیییلی مراقب خودت باش بعد دوباره تست بزن پررنگتر شد دیگه حتمن میبره
مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشممممم عزیزم توهم مواظب خودت باشی هرجای دنیا باسی خدا حفظت کنه من ابادانیم
قربووونت عزیزم منم کرج هستم دوست ابادانی زیاد داشتم زمانی که مشهد زندگی میکردم جنوبیا اهوازیا ابادانیا زیاد میمومدن مشهد تو حرم باهاشون دوست میشدم خیییلی هم مهربونن مثل خودت
مهربونا اگه دوست داشتين براي ازدواج و خوشبختي ابجيم صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘