2777
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 103 پست
اصلا بهورت میشه این دوتا تست هارو بزور برام خرید میگه پولشو ندارم هروز برات بخرم و تو هیچی نداری😣

خدا بهت صبر بده بدیش اینه نمیزاره تنها بری ازمایش  اما نی نی بیاد اخلاقش ان شاالله بهتر میشه این چن روز خیییلی مراقب خودت باش بعد دوباره تست بزن پررنگتر شد دیگه حتمن میبره

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
خدا بهت صبر بده بدیش اینه نمیزاره تنها بری ازمایش  اما نی نی بیاد اخلاقش ان شاالله بهتر میشه ای ...

انشالله عزیزم من از خدا میخوام دستم خالی برنگردونه 😢

خدایا دستمو بگیر که من مامانم بشم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر وقت شوهرت راضی شد رفتی جواب ازمایشتم به منم بگو منتظرم گلم استرس هم نداشته باش خیییلی مراقب خودت باش 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
انشالله عزیزم من از خدا میخوام دستم خالی برنگردونه 😢

خدا خیییلی مهربونه جواب دل شکستتو میده و دستتو خالی نمیزاره منتظر میمونم تا جواب ازمایشتو بدی بهم برات از ته ته دلم ارزو میکنم بیای و خوشحالم کنی

چشم

فدااای چشمات فعلا چن روز غذاهای ممنوعه رو هم نخور مراقب خودتم باش

خدا خیییلی مهربونه جواب دل شکستتو میده و دستتو خالی نمیزاره منتظر میمونم تا جواب ازمایشتو بدی بهم بر ...

امروز که نمیرم اگه راضی شد یه چندروز دیگه اول خدا

[QUOTE=149976182]فدااای چشمات فعلا چن روز غذاهای ممنوعه رو هم نخور مراقب خودتم باش[/QUOTEعزیزدلم مررررسی هستین کنارم بخدا شمانبودین من چکار میکردم😢

[QUOTE=149976182]فدااای چشمات فعلا چن روز غذاهای ممنوعه رو هم نخور مراقب خودتم باش[/QUOTEعزیزدلم مرر ...

قربووونت عزیزم مهربونم خدا رو داری بنده خدا چیکارست مراقب خودت خییییلی باش😘😘😘😘 

قربووونت عزیزم مهربونم خدا رو داری بنده خدا چیکارست مراقب خودت خییییلی باش😘😘😘😘 

چشممممم عزیزم توهم مواظب خودت باشی هرجای دنیا باسی خدا حفظت کنه من ابادانیم

چشممممم عزیزم توهم مواظب خودت باشی هرجای دنیا باسی خدا حفظت کنه من ابادانیم

قربووونت عزیزم منم کرج هستم دوست ابادانی زیاد داشتم زمانی که مشهد زندگی میکردم جنوبیا اهوازیا ابادانیا زیاد میمومدن مشهد تو حرم باهاشون دوست میشدم خیییلی هم مهربونن مثل خودت 

قربووونت عزیزم منم کرج هستم دوست ابادانی زیاد داشتم زمانی که مشهد زندگی میکردم جنوبیا اهوازیا ابادان ...

فدهات بشم مهررررربونی از خودته اجی مرسی که هستی وقتتو برام گذاشتی

فدهات بشم مهررررربونی از خودته اجی مرسی که هستی وقتتو برام گذاشتی

عزیززززز دلمی قربوونت 😘😘😘