2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیابون میری شلوغه فروشگاها قل قله است ارایشگاها و‌ پاساژها پر مشتری بازار و انواع مغازها باز و همه تو هم تو هم 😲جاده شمال و شهرای توریستی ام ک نگم براتون 😠

بعد میان اینجا میگن من نمیگذرم از اونی ک میره حرم ،اونی ک محرم میخاد بره عزا داری الهی امام حسین بزنه از کمرش😐😯 من میخاستم بپرسم ببینم فقط مسجد و هییت کرونا داره؟جاده شمال و رستوران و پاساژ و مهمونی ک میرید نداره؟

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت

دیروز رفتم مراسم فاتحه پدر دوستم روز سوم فوتش بود .فقط مادرو دختر و دوزن اونجا بودند غریب و بی کس ی گوشه بودند واقعا پریشون شدم بعد شب عید عروسی بپا بود ترقه و عروس کشون خدایا شکرت.