2777
2789
تاپیکت الان دعوا میشه  همیشه هر وقت طبیعی و سزارین مقایسه میشن  بحث سره  ت ن گ ی &nbs ...

😄😄😄😄😄من خودم طبیعی دوس دارم .گ ش اد هم نمیشیم ایشالله

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور بود؟

تا هفته های بالاتر باید صبر کنی ببینی اصلا چه روشی برات مناسب تره

اگر میخوای طبیعی زایمان کنی

حتما باید کلاسشو بری

ورزش و تنفس و اینل

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99
منم طبیعی دوس دارم عزیزم کجا زایمان کردی مگه تو زایمان طبیعی میزارن شوهر ادم بیاد ؟

من بیمارستان صارم زایمان کردم

همه کلاسای ورزشی رو رفتم،پیاده روی های خیلی طولانی هر روز دور دریاچه چیتگرو باشوهرم پیاده میرفتیم

البته اینم بگم دکترم کاملا تایید کرد که میتونم زایمان طبیعی داشته باشم گفت لگنم خیلی خوبه با اینکه خیلی لاغرم

واینکه از هفته ۳۹ هم بهم گفت چه جوری غذا بخورم که بچه بیش از حد وزنش زیاد نشه 

بله اجازه میدن ،شوهر من از اول پیشم بود بند ناف هم خودش برید

اولیم رو سزارین شدم این یکی رو میخوام طبیعی دنیا بیارم دعا کنید یه دکتر خوب پیدا کنم حاضر نیستم برا ...

چرا؟من طبیعی بودم ولی اینجا از دس میگن سزارین بدون درد میخوام دومی سزارین انتخاب کنم

سزارين بودم راضيم عالي بود چون من خوش زخمم از چند ساعت بعدش تو بخش راه ميرفتم فرداشم راحت خودم دوش ...

از کجا بفهمیم ما هم مث تو میشیم

😄😄😄😄😄من خودم طبیعی دوس دارم .گ ش اد هم نمیشیم ایشالله

منم خیلی دوست داشتم طبیعی به حرف کسی گوش نکردم ولی بعدش مثل سگ پشیمون شدم

اینقدر وحشتناک دردش فقط دوست داری بمیری

بچه اول سزارین خیلی خیلی راحت بودم هیچی نفهمیدم و تو جشن دهمین روزش قشنگ میرقصیدم ، برای همین دومی ه ...

میشه بگی کجا زایمان کردی؟پس اون امپولی ک میگن از کمر تزریق میکنن چی؟

منم خیلی دوست داشتم طبیعی به حرف کسی گوش نکردم ولی بعدش مثل سگ پشیمون شدم اینقدر وحشتناک دردش فقط د ...

انگاری با سوزن فشار خیلی درد داره چون واس من ایتقدر زیاد نبود

چیش از همه بدتر بود تو طبیعی؟

کلا نزدیک زایمان دردا خیلی شدید میشه و حس میکنی یه پات تو این دنیاس یه پات اونور.

ولی همش چن ساعته و بعد که بچت بدنیا بیاد شیرین ترین لحظه س.و همه ی دردا یهو تموم میشه انگار که اصلا دردی نداشتی

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک