2777
2789
من طبیعی زایمان کردم به انتخاب خودم خیلی دوست داشتم واسش خیلی زحمت کشیدم چون دوست داشتم لحظه زایما ...

منم طبیعی دوس دارم

عزیزم کجا زایمان کردی

مگه تو زایمان طبیعی میزارن شوهر ادم بیاد ؟

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کشورهای خارجه همه طبیعی هستن 

شنیدم میگت بچهای طبیعی ذهنشون باهوشتره

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

سزارین بودم . پمپ درد داشتم بخیه هامم لیزری بود عملا دردی تحمل نکردم 

تصور زایمان طبیعی برام سخت بود اصلا از اینکه توی اون پوزیشن باشم و بدون برنامه زایمان کنم بیزار بودم از طرفی شانس هم آوردم چون پسرم ۳۷ هفته مکونیوم دفع کرده بود اگر منتظر طبیعی میشدم پسرم مشکل دار می‌شد 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

بچه اول سزارین خیلی خیلی راحت بودم هیچی نفهمیدم و تو جشن دهمین روزش قشنگ میرقصیدم ، برای همین دومی هم سزارین میکنم پیش همون دکتر و در همون بیمارستان

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...

من بعد زایمان طبیعی کمر درد شدید گرفتم. یعنی چلاق شدمااا. اصلا طبیعی رو به کسی توصیه نمیکنم

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام