2777
2789
عنوان

بچه داری

257 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

من پسرم ۲۰ روزشه و خداروشکر سالم اومد تو بغلم ولی بااین حال اینقد مشغول کارای بچه هستم که دیگه نه وقت میکنم به خودم برسم و نه به شوهرم،همه میگفتن بچه بیاد زندگی شیرینتر میشه ولی الان واسه ما برعکس شده و احساس میکنم بینمون فاصله انداخته و حتی واسه کارای بچه باهم توافق نداریم و هرشب سره همین باهم بحثمون میشه،تو رو خدا بگید طبیعیه یا واسه ما داره بد پیش میره ، خیلی نگران زندگیم هستم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه 😁😁😁😁 منم سر بچه اول همین بود وضعمون .یادمه یه هفته فقط سیب زمینی آماده میریختم تو سرخ کن بخوریم انقد که عصاب هیچ کاریییییی نداستم

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

اگر بچه اولته اره طبیعی من وشوهرم دوسال هیچ دعوای نداستیم سر بچه اول هر روز دعوا داشتیم...بعد شرایط زندگی عوص میشه خصوثا اولی کولیک شدید داشت اعصاب و خاب وخوراکمون تباه شد...سعی کن وقتای ک بچه خابه چون نوزادا روزانه معمولن خابن ب خود برس...کارای خونه رو زیاد جزی انجام نده در عوص ب ۷ودت و شوهرت برس....بچه ها بزرگ میشن...‌من الن دومی دارم ۱۴روزشه خیلی ب حال بیتجربگی اولی افسوس میخورم زندگیم جهنم شده بود

من یک زن موفق و قدرتمند هستم....به خودم افتخار میکنم  من همزمان یک مادر هستم...یک کارمند..یک همسر...یک عروس...یه دختر...یه خواهرشوهر...یه زن داداش...یه خواهر...ویه دوست....و تمام سعی ام اینه تو همه موارد خوب باشم....البته اگر از دعواهای محیط کار فاکتور بگیرم😬💗💗🥰🥰

باسیاست از شوهرت کمک بگیر غر نزن مردا باسیاست و لطفا.خواهش میکنم راه میفته....اکثرا اینجوری ان یکم بچه باید جون بگیره ۲۰روز خیلی کمه الان اوج کارای بچه اس..

خدایا کمکم کن دوران بارداری راحت و زایمان راحتتر و لذت بخشی داشته باشم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹
۷و۸ ؟تااونموقع اینجور قراره پیش بره

بذار یه دوماه بگذره قلق کارا میاد دستت ، خواب بچه منظم تر میشه و تو باهاش هماهنگ میشی ، به سه تاتون وقت بده عزیزم

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️