2777
2789
عنوان

مادرشوهرم..بگین حق با کیه

363 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها 

من و همسرم یکساله ازدواج کردیم .از روز اول ک خواستگاری اومدن از کوچکترین چیزی برام اوردن فقط همسرم خریده حتی ی روسری از مادرشوهرم ندارم

حالا اینا خیلی مهم نیست و اونوقت شاید پول نداشتن بهشون حق میدم ولی شما جای من باشید از خانواده شوهرتون انتظار ندارین؟

بعد جالبه واسه دامادش ۶تومن فقط ی حلقه گرف😏

الان از ی جایی ۳۰۰ میلیون پول رسیده بهشون ولی پنهون کردن کلی بریز ب پاش کرده دور از ما.. اگه الانم برام چیزی خرج نکنه منم دیگه کاری باهاشون ندارم چون فرق میذارن ..بنظرتون چجوری بهشون بگم ک بد نباشه یا اصلا نرم ..ممنونم ک وقت میذارین

خدایا شکرت❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول خودشونه😐

نشدکه.بشه....#میدونم_ضجه_درسته_خیر_سرم_اشتباه_نوشتم_بامزه_بشه  #_پیشنهاد_میکنم_ اهنگ_جنت_از_مژگان_عظیمی_رو_گوش_بدید    منو تو تاپیکای غیرت و این داستانا دیدید پرتم کنید بیرون سه بار سر دعوا با مردم به خاطر نظراشون ترکیدم   بله خبر دارم که ۱۳ بار تعلیق شدم دیگه یادآوری نکن   من اگه مونالیزام میشدم داوینچی لبخند ممد میکشید   

دخترش دوست داره واسش خرج کنه همونجوری که پدر و مادر شما واسه شما خرج کردن

بنظرم توقعتون بجا نیست البته نظر من هست و شاید حق با شما باشه

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

این مشکل شما نیس اکثر جاها همینه بیخود اعصاب خودتو خورد نکن که درد بی درمانه خواهر

به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!  

باو من تک‌ عروس بودم حتی لباس حنابندون هم نخریدن 

الان ۷ ساله اینجا هستم کنارشون زندگی میکنم یه پوست پیاز هم‌برام نخریدن 

حتی واسه بچه هامم هیچی نخریدن تا حالا

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**