2777
2789
عنوان

میلاد باب الحوائج جهان است

112 بازدید | 11 پست

السلام علیک یا الامام موسی کاظم علیه السلام 

میلادتان شکوفه باران😍😍

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

هرتعداد که دوس دارید صلوات بفرستید و حاجت ازشون بخواین...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

⚘باب الحوائجی که هیچ خواهش و تمنایی در آستانه کرامتش بى‌ پاسخ نمی‌ماند! ⚘

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

میلاد امام موسی کاظم (ع) است همان که ایران از عشقش، پیکر فرزندان بسیاری از نسل او را در آغوش کشیده و صدف مروارید فرزندان او گشته است: 

خراسان، راضی است به تاج‌داری ” رضا (ع) ” در توس؛ 

شیراز ، به حمد نشسته از در آغوش کشیدن   ” شاهچراغ (ع) ”  

و اما قم ، غرق شفقت شده از میزبانی، دخترش” معصومه (س) ” ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰۰

سلامتی . حاجت روایی همه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

عیدتون مبارک.خیلی خیلی التماس دعا فرج

برای من وخانواده ام لطفا دعا کنید

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

100تا صلوات

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

دوستان مهربونم لطفا بابت مساله ای که بشدت نگرانم کرده برام دعا کنید 

انشالله همگی حاجت روا شید 🤲🤲

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !